Redactie - 03 januari 2017

ICTWaarborg focust dit jaar extra op de Continuïteitsregeling

ICTWaarborg focust dit jaar extra op de Continuïteitsregeling image

ICTWaarborg focust dit jaar extra op de Continuïteitsregeling die het begin 2017 live gaan zetten. Met de Continuïteitsregeling kunnen ICT-bedrijven nog meer zekerheid bieden aan hun klanten.De Continuïteitsregeling gaat op 9 maart definitief live. Dit viert ICTWaarborg met een bijeenkomst dat helemaal in het teken van deze regeling staat. Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven hiervoor via deze pagina.

De klant vraagt namelijk steeds vaker om een bewijs dat de continuïteit van hun ICT goed is geregeld. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer u als ICT-dienstverlener wegvalt? Zet de initiële hostingprovider de servers gewoon uit, aangezien zij niet meer worden betaald? En wie zet het serverbeheer voort? Hier is een naadloze voortgang van dienstverlening voor nodig, want zelfs een uur downtime is zeer schadelijk voor een bedrijf.

Wat is uw antwoord dan op zulke vragen? Uiteraard zou u kunnen aangeven dat uw bedrijf al jaren bestaat en dat het financieel gezond is en uw bedrijf dus echt niet weg zal vallen, maar neemt uw klant daar genoegen mee? Met de Continuïteitsregeling zijn alle benodigde afspraken vooraf juridisch vastgelegd, waardoor u kunt aantonen dat u dit goed heeft geregeld.

Om ervoor te zorgen dat de Continuïteitsregeling die wij begin 2017 neer zullen zetten, in de praktijk echt werkt, hebben wij continu overleg met onze juridische partner en met de ICT-branche. Sinds de aankondiging van deze regeling tijdens ons congres ICT2017, hebben we dan ook veel geïnteresseerden gesproken die hun feedback en ideeën hebben gedeeld. Hierdoor hebben we de regeling steeds verder kunnen aanscherpen en verbeteren. Nadat we de basisregeling hebben neergezet, willen we deze uiteraard ook steeds verder uitbouwen. Ook uw mening zouden we hierbij goed kunnen gebruiken.

Wilt u meedenken? Neem dan zeker contact met mij op via 088 773 0072. Ik praat graag met u verder!

Danielle Evers, Directeur ICTWaarborg

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!