Lenovo pakt flink uit tijdens CES 2017 Las Vegas
04-01-2017 | door: Redactie

Lenovo pakt flink uit tijdens CES 2017 Las Vegas

Lenovo pakt tijdens de CES 2017 in Las Vegas uit met een reeks aan nieuwe producten die allemaal in het teken staan van ‘different innovates better’. De consument van vandaag verwacht volgens Lenovo namelijk dat hun apparaten op maat worden gemaakt om tegemoet te komen aan hun wensen en gebruiksgewoonten, zowel thuis, op kantoor als onderweg.

De next generation ThinkPad X1-producten

De nieuwe generatie ThinkPad X1-producten streven volgens Lenovo naar compromisloze innovatie en omarmen de behoeften van de zich ontwikkelende consument, waarbij de grens tussen werk en privé PC-gebruik vervaagt. Door feedback van klanten, inzicht en ervaring begrijpt Lenovo wat de meeste gebruikers belangrijk vinden. Op basis van deze feedback hebben ze de producten aangepast.

De ThinkPad X1 Carbon 2017 is naast de klassieke kleur ThinkPad Black nu ook verkrijgbaar in een nieuwe zilveren kleur en verschijnt ook in 13 inch formaat. De levensduur van de batterij is verlengd naar 15 uur en omvat drie Thunderbolt-poorten, snelle LTE-A Wireless WAN en Wi-Fi gecertificeerde WiGig opties die eersteklas prestaties en verbinding leveren. Tot slot is de notebook ook voorzien van een vingerafdruksensor.

De ThinkPad X1 Yoga is voorzien van een upgrade en is vanaf nu ook beschikbaar in het nieuwe metallic zilver. Een herontworpen oplaadbare pen en verbeterd ‘rise and fall’ toetsenbord maken de ervaring compleet. De ThinkPad X1 Tablet blijft nog altijd imponeren met zijn lichtgewicht, modulariteit en onderhoudsgemak aldus Lenovo

Werk-privé integratie met de Miix 720

De Miix 720 is voorzien van een ultra-scherp 12-inch QHD+ scherm en een precision touchpad-enabled toetsenbord met een 7de generatie Intel Core  i7-processor en Thunderbolt 3. Deze specificaties maken het mogelijk om slimmer te werken. Door de Miix 720 van dit toetsenbord los te koppelen, leent het zich perfect voor online entertainment.

Om te voldoen aan de veranderende behoeften van de gaming community lanceert Lenovo een nieuw gaming submerk, namelijk Lenovo Legion. Als onderdeel hiervan lanceert Lenovo twee nieuwe laptoppen: de Lenovo Legion Y720 en de Lenovo Legion Y520. Beide laptoppen zijn ontworpen voor mainstream en enthousiaste spelers en bieden gamers state-of-the-art technologie zodat ze helemaal op kunnen gaan in het spel. De nieuwe modellen zorgen voor een betere game-ervaring door de mogelijkheid tot VR via de nieuwste NVIDIA graphics, zijn voorzien van beter geluid met Dolby Atmos en bezitten meer vermogen met Intel's nieuwste 7de generatie Core i7 processor.

Het toegankelijk maken van slimme technologieën

Het brengen van een goede smart home ervaring naar meer huishoudens en het meer toegankelijk maken van de technologie is één van Lenovo’s grote doelen in deze verbonden wereld. Na een aantal studies naar pijnpunten en behoeften van de consument, kondigt Lenovo de Lenovo Smart Assistant aan. Dit is een nieuwe mainstream digitale persoonlijke assistent, met op Amazon Alexa cloud-gebaseerde spraakdiensten. De in samenwerking met Amazon ontworpen Lenovo Smart Assistant herkent stemcommando’s van gebruikers, speelt muziek af, maakt lijstjes en nog veel meer.

Naast Lenovo Smart Assistant kondigt het bedrijf ook Lenovo Smart Storage aan, een veilige digitale opslagoplossing met 6TB1 capaciteit, dual-band draadloze toegang en multi-device automatische synchronisatie mogelijkheden.

De Lenovo 500 Multimedia Controller

Met de explosieve groei van internet-enabled Smart TV, kondigt Lenovo de Lenovo 500 Multimedia Controller aan. Dit is een state-of-the-art wireless toetsenbord en muis die in de palm van je hand past en de manier waarop huiseigenaren verbinding maken met hun PC’s, het web en schermen enorm verbeterd. Daarnaast definieert het opnieuw hoe een compact Human Interface Device (HID) eruit moet zien, voelen en functioneren.

De Lenovo Phab 2 Pro maakt mobiele AR-ervaringen voor smartphone gebruikers over de hele wereld mogelijk en is nu online en in verschillende winkels te koop. Als de smartphone voor alle Tango app-ontwikkelaars, biedt de Phab 2 Pro de optimale Tango-ervaring voor vele nieuwe apps. De apps die de Tango-technologie gebruiken, maken nu vele nieuwe AR en VR-ervaringen mogelijk op het gebied van shopping, games, interieur, design en educatie. Voorbeelden van dergelijke apps zijn: iStaging, Matterport en Hot Wheels Track Builder.

· De ThinkPad X1 Carbon is begin februari 2017 beschikbaar vanaf $1,349.

· De ThinkPad X1 Yoga is begin februari 2017 beschikbaar vanaf $1,499.

· De ThinkPad X1 Tablet is begin maart 2017 beschikbaar vanaf $949.

· De Miix 720 (incl. toetsenbord) is begin april 2017 beschikbaar in de kleuren Champagne en Iron Gray vanaf $999.99.

· De Lenovo Active Pen 2 is begin februari 2017 beschikbaar vanaf $59.99.

· De Lenovo Legion Y720 Laptop is begin april 2017 beschikbaar vanaf $1,399.99.

· De Lenovo Legion Y520 Laptop begin februari 2017 beschikbaar vanaf $899.99.

· De Lenovo Smart Assistant is begin mei 2017 beschikbaar in de kleuren licht grijs, groen en oranje vanaf $129.99. Lenovo Smart Assistant Harman Edition is begin mei 2017 beschikbaar vanaf $179.99.

· De Lenovo Smart Storage is begin mei 2017 beschikbaar vanaf $139.99.

· De Lenovo 500 Multimedia Controller is begin maart 2017 beschikbaar vanaf $54.99.

· De Lenovo Phab 2 Pro is nu beschikbaar via http://shop.lenovo.com/us/en/tango/

Terug naar nieuws overzicht
Hardware