Witold Kepinski - 04 januari 2017

Ron Rouhof benoemd tot managing director SQS Nederland

Ron Rouhof is per 1 januari managing director van testspecialist SQS Nederland. In zijn eerste jaar als managing director wil Rouhof de positie van SQS als partner versterken. “We gaan het verschil maken in kwaliteit, ervaring, professionaliteit, flexibiliteit en voor onze klanten het vuur uit de sloffen lopen.”

SQS richtte vorig jaar twee nieuwe afdelingen in. Eén rondom business analyse en één voor specialist consultancy services, beiden gericht op het bieden van “Business Solutions” aan klanten. Rouhof: “Daarmee maken we die strategische partnerships mogelijk. Het is mijn ambitie om van onze klanten de leiders van morgen te maken.”

De nieuwe directeur voelt zich gesteund door internationale ontwikkelingen. “Overal om ons heen zien we bedrijven veranderen als gevolg van digitalisering, de vraag naar omnichannel-ervaringen en het internet der dingen. Knowhow op het gebied van kwaliteitsborging is daarbij essentieel.”

Onlangs versterkte SQS wereldwijd zijn positie als uitdager in het Gartner Magic Quadrant voor applicatieservices. Rouhof: “Daarin werden onze bijzondere mogelijkheden uitstekend beschreven. We zijn lokaal aanwezig, met tegelijkertijd een wereldwijde back-up van kennis, services en medewerkers.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!