Wouter Hoeffnagel - 05 januari 2017

Tectrade introduceert TectTalks: korte interactieve webinars over actuele topics

Tectrade introduceert TectTalks: korte interactieve webinars over actuele topics image

De trends op IT gebied gaan razendsnel en niet alle informatie is even prettig ‘leesbaar’. Daarom start Tectrade in het nieuwe jaar met TectTalks, korte informatieve online sessies over actuele topics. Webinars zijn een eenvoudige manier om kennis en expertise te delen. Dankzij de polls en het feit dat deelnemers vragen kunnen stellen zijn de ‘TectTalks’ een interactieve manier van informatieverstrekking.

Tectrade merkt dat veel van haar relaties onder grote tijdsdruk werken en niet altijd tijd hebben om alle nieuwe ontwikkelingen te volgen. De TectTalks snijden diverse actuele topics aan en laten de verschillende mogelijkheden en toepassingen zien waardoor u een beeld krijgt van de voordelen die een oplossing voor een organisatie met zich mee kan brengen. In 20 minuten wordt u bijgepraat. Wie dieper op het onderwerp wil ingaan kan hiervoor een afspraak maken met een specialist van Tectrade.

Onderwerpen
Tectrade heeft een interessante mix van onderwerpen geselecteerd en trapt op 19 januari om 9.30 uur af met de eerste TectTalk: Hyperconverged Infrastructures. Organisaties willen de kosten van het dagelijks beheer en onderhoud van de interne infrastructuur vaak verlagen om budget vrij te maken voor innovatieve oplossingen. Tegelijkertijd willen ze de hoogste performance van hun bedrijfsapplicaties en VDI-omgeving. Steeds meer organisaties kiezen om deze reden voor een hyperconverged datacenter in plaats van te investeren in losse projecten.

De voordelen van hyperconverged infrastructures zijn legio. Neem alleen al de extreem korte time-to-market, de schaalbaarheid en de snelheid waarmee u kunt reageren op vragen vanuit de business. Daarnaast bieden zaken als de integratie met de cloud, beheersbaarheid, flexibiliteit en de reductie in footprint vele voordelen. Tijdens het webinar vertelt Tectrade alles over deze optimale, betaalbare en snelle basis voor het moderne datacenter en krijgt u een indruk of deze oplossing ook interessant is voor uw organisatie.

Vraagstukken uit de praktijk
De volgende onderwerpen zullen de komende maanden voorbij komen tijdens de TectTalks: Flash Datacenter, Hana op Power, Dell EMC Vmware, Backup Office365, Tectrade Cloud Brokerage Services, Tectrade cloud services, Bluemix (DevOps) en daarbij de Softlayer & Bluemix samenvoeging en Monitoring met VMware vRealize. Tectrade’s Pre Sales team heeft per onderwerp agendapunten samengesteld die gebaseerd zijn op de praktijk. Zij weten wat er speelt binnen grote organisaties en waar organisaties voordelen (kunnen) behalen op diverse gebieden (veiligheid, betrouwbaarheid, effectiviteit etc).

Volg Tectrade ook op LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe TectTalks, achtergrondinformatie en actualiteiten in de wereld van Enterprise Hybride IT.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!