Infotheek Group opent kantoor in Parijs
05-01-2017 | door: Witold Kepinski

Infotheek Group opent kantoor in Parijs

Het Leidse IT-bedrijf Infotheek Group opent volgende week in Parijs zijn 21e Europese kantoor. De centrale ligging, een nieuwe doelgroep en de korte afstand tot in Frankrijk gevestigde partners waren redenen om voor de Franse hoofdstad te kiezen. Infotheek is in 14 Europese landen actief.

"De opening van dit kantoor sluit aan bij onze strategie om ook dit jaar in Europa flink uit te breiden", aldus Mirjam Roos (foto), CCO van Infotheek. De pan-Europese IT-gigant zag de omzet afgelopen jaar groeien naar 350 miljoen euro. Het bedrijf realiseerde de afgelopen jaren een groei van 25 tot 30 procent per jaar. "Het kantoor in Parijs zal bijdragen aan het behalen van de doelstelling om in 2018 een omzet van 400 miljoen euro te behalen", aldus Roos. 

Salesmanager Alexander Goes vervolgt: "Frankrijk wordt gezien als een markt met enorm veel potentieel. We starten met veel ambitie een kantoor in hartje Parijs, dicht bij de lokale partners en de grote eindklanten. We vergroten hiermee wederom zowel onze takeback-mogelijkheden als onze afzetmarkt."

WK

Terug naar nieuws overzicht
Hardware