Witold Kepinski - 06 januari 2017

Inergy Analytical Solutions stelt twee nieuwe corporate recruiters aan

Inergy Analytical Solutions stelt twee nieuwe corporate recruiters aan image

Inergy Analytical Solutions –specialist voor analytics in de cloud met een kantoor in Woerden - voorspelt voor 2017 opnieuw een sterke omzetgroei op het gebied van Big Data en geavanceerde analytics uit de cloud.

Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen en optimale prestaties te blijven garanderen, starten per 1 februari Esther van Gilst en Fleur de Beer als corporate recruiters. Zij zullen de vacatures voor ervaren data architecten, engineers, projectmanagers, cloud-specialisten en data scientists in de komende maanden gaan invullen

Steeds meer bedrijven kiezen voor het gemak van online toegang tot data, reporting en geavanceerde analytics. Vanwege deze marktontwikkeling investeert Inergy dit jaar opnieuw fors in medewerkers en kennisontwikkeling aldus Joost Henskens (foto), sinds oktober eindverantwoordelijk voor alle dienstverlening bij Inergy. “Naast ons eigen Cloud BI/BA Services platform, waarop wij grote klanten zoals PostNL, Obvion, Detailresult (Dirk en Deka), Intergamma hosten, kunnen wij nu ook klanten ontzorgen op Azure en Amazon. Het voortdurend blijven aansluiten op de marktontwikkelingen kenmerkt ons als specialist op dit vakgebied.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!