Redactie - 06 januari 2017

Nuance toont kunstmatige intelligentie in auto’s, smart homes en robotica

Nuance toont kunstmatige intelligentie in auto’s, smart homes en robotica image

Spraakherkenningspecialist Nuance Communications demonstreert tijdens CES 2017 in Las Vegas de kracht van intelligente stemgestuurde interfaces die interoperabel zijn.

Door ontwikkelingen binnen kunstmatige intelligentie, taalbegrip en platform interoperabiliteit maakt Nuance het voor autofabrikanten, serviceproviders en fabrikanten van consumentenelektronica mogelijk om een krachtig netwerk te creëren op basis van ervaringen die niet afhankelijk zijn van API’s van gesloten besturingsystemen. Hierdoor werken  auto’s, apparaten, elektronica en andere ‘dingen’ beter samen en voldoen zo aan overwachtingen die mensen hebben van van een connected lifestyle – door met mensen te praten, te leren en te zorgen voor een productievere en aangenamere dag zo luidt de boodschap van Nuance.

De oplossingen van Nuance verbinden de versnipperde onderdelen van het Internet of Things (IoT) door middel van taalbegrip, stem en kunstmatige intelligentie. Het resultaat is op maat gemaakte oplossingen die technologie versimpelen en waardoor merken meer voordeel kunnen halen uit het IoT.

Lees meer over Nuance tijdens CES 2017 in het uitgebreide bericht en klik hier om meer te lezen waarom IoT volgens Nuance artificial intelligence en interoperabiliteit nodig heeft om te slagen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!