Witold Kepinski - 09 januari 2017

Comarch actiever in Nederland met outsourcing, software en IT-diensten

Comarch actiever in Nederland met outsourcing, software en IT-diensten image

Comarch Benelux, een Poolse outsourcer, softwarehuis en IT-dienstverlener met een omzet van een paar honderd miljoen euro, wordt nog meer actief in de Benelux waaronder ook in Nederland. Om verder te groeien trekt het bedrijf lokaal talent aan die betrokken wordt voor het aanbieden van innovatieve producten en diensten voor de verschillende sectoren.

Comarch zegt een one-stop-shop te zijn voor diverse IT services die worden aangeboden door ruim 5000 medewerkers wereldwijd. Comarch Benelux heeft een lokale business center in Brussel, waar momenteel 25 mensen werken zoals Business Development Managers, Consulting Managers en Marketing teams.

Klanten

Comarch heeft inmiddels grote klanten zoals ERGO, Brussels Airlines, KPN, ING, BASE, Ahold, Thomas Cook en Delta Lloyd. Wojciech Pawlus (foto), General Manager van Comarch Benelux, is nu op zoek naar nog meer ondernemende en energieke mensen voor zijn team. "Bijvoorbeeld jonge afgestudeerden en ervaren mensen die aan de slag willen gaan als Business Development Manager, Project Manager en Business Solution Manager in de sectoren financiën, diensten en telecommunicatie. Typische profielen die geschikt zijn voor Comarch zijn afgestudeerden die doelgericht zijn met een Master niveau in economie, financiën, bedrijfskunde, Management of ondernemerschap."

Branches

Comarch biedt verschillende oplossingen zoals voor datacenters, data migraties, outsourcing van IT (zoals bij Thomas Cook), smart cities (slimme steden), loyalty management (onder andere voor BP, Brussels Airlines en Heathrow Airport), eletronic data interchange (onder andere voor Unilever) back office services, enterprise content management (onder andere voor Ahold) en location based services voor branches zoals voor de gezondheidszorg, het transport en winkelcentra. Comarch werkt volgens Pawlus het liefst met lokale specialisten. "Maar vanuit Polen kunnen bij spoed binnen een paar uur met KLM (of LOT) specialisten worden ingevlogen."

Door: Witold Kepinski

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!