MAN Diesel & Turbo kiest voor Conclusion Enterprise Modules
11-01-2017 | door: Witold Kepinski

MAN Diesel & Turbo kiest voor Conclusion Enterprise Modules

MAN Diesel & Turbo kiest voor Provisioning van Oracle met behulp van de Conclusion Enterprise Modules voor Puppet. Ze zochten een oplossing om de beveiliging van de Oracle software naar een hoger plan te brengen. MAN Diesel & Turbo SE in Denemarken is een Duits conglomeraat van bedrijven en fabriceert vrachtauto's, autobussen, dieselmotoren, turbines en andere industriële machines. 

Puppet is een tool voor Configuratie Management en voert geautomatiseerd beheertaken uit. Tools als Puppet zijn essentieel voor organisaties die, gedwongen door een snellere time-to-market van software en de bijbehorende IT infrastructuur, concurrerend willen blijven.

Na een evaluatie van de software van Conclusion Enterprise Modules, bleek de Puppet Oracle configuratie module al snel een perfecte match; Conclusion Enterprise Modules waakt over de juiste database veiligheidsinstellingen en corrigeert ze, daar waar nodig, automatisch volgens een vooraf gedefinieerde blauwdruk.

Conclusion Enterprise Modules ontwikkelt “enterprise-ready” Puppet modules voor Oracle databases and Oracle WebLogic. Deze modules helpen system administrators en DBA specialisten met geautomatiseerde installatie, configuratie en management van databases en applicaties. Conclusion Enterprise Modules helpt bij het ontwerp en de installatie van platformen, gebaseerd op vooraf gedefinieerde Puppet modules. Zodoende kan een nieuwe omgeving snel en flexibel worden gebouwd. Door gebruik te maken van deze modules kunnen organisaties hun infrastructuur snel, betrouwbaar en consistent beheren.

Conclusion Enterprise Modules is onderdeel van Conclusion, dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services.

 

Terug naar nieuws overzicht
Software