Microsoft, Zendesk en Okta kiezen voor RealConnections als partner
11-01-2017 | door: Witold Kepinski

Microsoft, Zendesk en Okta kiezen voor RealConnections als partner

RealConnections werd eind 2016 officieel benoemd als Zendesk Gold partner, Microsoft Silver partner en een van de slechts vier partners van Okta in Nederland. De samenwerking met deze organisaties bestaat al langer. Klanten van RealConnections kunnen door deze partnerships rekenen op volledige ontzorging en ondersteuning voor geïntegreerd gebruik van verschillende SaaS tools op basis van de technologieën van deze organisaties zo melden de betrokken partners.

SaaS tools vereenvoudigen werk

Veel MKB organisaties zien de voordelen van de SaaS tools van Microsoft, Zendesk en Okta. "Vaak is de perceptie dat je met een SaaS tool alles zelf kunt regelen. Alhoewel deze tools het werk zeker vergemakkelijken is deze aanname niet helemaal terecht. Voor SaaS tools komt er bijna dagelijks nieuwe functionaliteit beschikbaar. Al deze wijzigingen kun je als gebruiker bijna niet meer volgen. Daarom selecteren deze Saas-vendoren partners die deze meerwaarde bieden aan de eindklant en de ontwikkelingen op de voet volgen", aldus CEO Erik Vos (foto).

Door integratie tools efficiënter 

Vanwege de diverse tools die binnen een organisatie gebruikt worden is het ook van groot belang dat deze tools onderling samenwerken om als organisatie echt efficiënter werken. "RealConnections ontzorgt organisaties, onder meer, door het bieden van integratie tussen deze tools en een helpdesk die ondersteuning biedt bij diverse vraagstukken", zegt Vos.

Partnerships erkenning voor werk RealConnections

“Wij hebben nu zo’n 50 klanten die gebruik maken van Microsoft en Zendesk technologie en 20 klanten die de oplossingen van Okta inzetten. Het feit dat we nu ook officieel partner zij van deze organisaties is voor RealConnections erkenning voor ons werk van de afgelopen twee jaar”, aldus CEO Erik Vos. “Onze technische medewerkers houden zich bezig met onboarding, configuratie en de integratie tussen de verschillende applicaties, waardoor onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van hun software.” 

Terug naar nieuws overzicht
Software