Acronis stelt Dupaco als distributeur aan
11-01-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Acronis stelt Dupaco als distributeur aan

 Acronis, speler op het gebied van hybride cloud databeveiliging, versterkt zijn activiteiten in Nederland door de aanstelling van een nieuwe distributiepartner, Dupaco Distribution B.V., onderdeel van Ingram Micro.

Dupaco, Value Added Distributeur, gaat in Nederland het complete portfolio van Acronis security en cloud backup producten aanbieden. Dupaco zal op het totale product portfolio van Acronis speciale ondersteuning, training en service aan haar partners bieden.

De nieuwe overeenkomst houdt in dat Dupaco niet alleen de verantwoordelijkheid draagt voor alle verkoopactiviteiten rond de databeveiligings- en opslagoplossingen van Acronis, waaronder Acronis Backup Cloud, Acronis Files Cloud, Acronis Backup Advanced, Acronis Access Advanced en Acronis Access Connect, maar ook de marketing en technische ondersteuning.

Cloud Backup

”We zijn enthousiast over de uitbreiding van onze relatie met Acronis binnen het portfolio van Dupaco, een onderneming van Ingram Micro,” aldus Eric Segers (foto), Vice President van Ingram Micro Benelux. “Acronis Cloud Backup is al een bestaand product voor onze partners; dat we nu de complete Acronis productfamilie binnen Dupaco kunnen aanbieden, betekent een meerwaarde voor onze partners in de Benelux markt.”

In een reactie op de nieuwe distributiesamenwerking stelt Jakob Olsen, Vice President en Managing Director Europa van Acronis: “Verkoop en marketingactiviteiten veranderen van een traditioneel verkoopmodel naar een content gebaseerd model, welke lokaal worden ingezet bij de eindgebruikers. De overdracht van marketing- en andere hoofdverantwoordelijkheden aan Dupaco zorgt ervoor dat de juiste kennis toegankelijk is voor zowel haar partners als eindgebruikers.”

Terug naar nieuws overzicht
Security