Rob Klijsen is Country Manager Nederland bij Teamleader
11-01-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Rob Klijsen is Country Manager Nederland bij Teamleader

Rob Klijsen (38) is per 1 december 2016 aangesteld als de nieuwe Country Manager Nederland bij Teamleader, een SaaS-oplossing voor sales, projectmanagement, urenregistratie en facturatie. Deze scale-up is in 2012 opgericht en heeft inmiddels 120 werknemers in dienst. Sinds twee jaar beschikt het bedrijf over een kantoor in Nederland.

Een belangrijke focus voor Klijsen (foto) bij Teamleader is het verder professionaliseren van het team en hen efficiënter en effectiever laten werken. Hij gaat zich daarnaast richten op de verdere groei, het verbeteren van de klanttevredenheid en het vergroten van de naamsbekendheid van Teamleader in Nederland. Rob vervangt Sjoerd Göddeke, die alle Europese Country Managers gaat aansturen.

Voorheen actief bij Exact
Rob Klijsen is voorheen dertien jaar werkzaam geweest bij Exact, waar hij diverse functies bekleedde. In deze periode was hij onder meer betrokken bij het begin van Exact Online en heeft hij in verschillende Europese landen salesteams opgezet. Hij vervulde vijf jaar lang een rol in het Nederlandse managementteam en is in 2016 werkzaam geweest als interim Country Manager in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

“Medewerkers zijn de spil van een organisatie en ik wil hen zo goed mogelijk faciliteren”, aldus Rob Klijsen over zijn aanstelling. “Ik ben de coach die de strategie en tactiek uitzet, maar het team staat in het veld en speelt de wedstrijd. Het is mijn taak om hen succesvol te maken. Zo wordt het voor hen mogelijk om zoveel mogelijk te scoren en succesvol te zijn. Ik heb veel zin in mijn nieuwe uitdaging en ben ambitieus. Mijn doel is om Teamleader en het klantenbestand exponentieel te laten groeien. Dit is alleen te realiseren als je een ijzersterk team hebt waar je op kunt bouwen.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, Cloud
Cloud