Redactie - 11 januari 2017

Digital Wednesday evenement voor digital marketeers

Op 25 januari vindt er in de Lichttoren in Eindhoven de allereerste Digital Wednesday plaats: een uniek niet-commercieel maandelijks evenement voor digital (marketing) professionals in en rondom de regio Brainport.

Digital Wednesday: Informatie, Inspiratie en Innovatie

Tijdens deze eerste editie behandelen komen er thema’s aan bod rondom digitale trends en innovaties in 2017 door middel van drie inspirerende presentaties van:

  • §  Erwin van der Zande: over tech innovaties in de toekomst
  • §  Sander Duivestein: met de digital trends die we in 2017 kunnen verwachten
  • §  Rob Adams: over het integreren van trends en innovatie in een business omgeving

Daarnaast is Digital Wednesday ook een plek voor online professionals om ideeën uit te wisselen en biedt het mogelijkheden om zakelijke netwerken te verbreden.

Het evenement vindt plaats op elke laatste woensdag van de maand en wordt op vrijwillige basis georganiseerd door (tech) bedrijven uit de Brainport regio.

De regio Brainport is befaamd om de grote hoeveelheid kennis op het gebied van high-tech, design, innovatie en digitalmarketing. In deze regio werkenduizenden professionals elke dag hard aan de wereld van morgen. De tech en online ontwikkelingen gaan hierbij razendsnel, waarbij een innovatie van vandaag, de dag erna alweer wordtingehaald. Hierdoor is er een behoefte ontstaan bij digital professionalsnaar slimme manieren om up-to-date te blijven, geïnspireerd te raken en creatieve ideeën uit te wisselen met anderen uit hetzelfde vakgebied. Vanuit dit scenariois Digital Wednesday in het leven geroepen. Informatie, Inspiratie en Innovatie Digital Wednesday is een maandelijks evenement voor alle digital marketing professionals die werkzaam zijn of wonen in de regio Brainport. Het doel is om kennis te verbreden en tegelijkertijd het persoonlijke netwerk van digital professionals te vergroten. Elk event heeft een bepaald thema op het gebied van tech, e-commerce of online marketing. Drie digital experts komen aan het woord middels informatieve en inspirerende presentaties gevolgd door een interactieve discussie. Aansluitend is er een gelegenheid om met een drankje in de hand elkaar te inspireren.

Aanmelden kan hier

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!