OKI Systems lanceert ColorPainter E-64s

12-01-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

OKI Systems lanceert ColorPainter E-64s

OKI Systems heeft de nieuwe ColorPainter E-64s gelanceerd als het nieuwe model in de bekende ColorPainter-serie van professionele printers. Deze printers stellen de nieuwe norm voor hoge kwaliteit afdrukken op groot formaat ten behoeve van signing, de grafische sector en interieurinrichting.

De, 64-inch, grootformaat ColorPainter E-64s is voorzien van ColorPainter-technologie. “De ColorPainter E-64s is een opmerkelijke printer die grafische bedrijven voordelig toegang biedt tot lucratief, uiterst precies afdrukken op groot formaat op een breed spectrum van media - iets wat tot nu toe onbereikbaar was”, zegt Erwin Bader, Country Manager Nederland van OKI Systems. “Als geavanceerde en extreem veelzijdige printer met talrijke functies, voldoet de E-64s ruimschoots aan alle eisen van de markt. Deze markt biedt steeds meer commerciële mogelijkheden die bedrijven snel en doeltreffend moeten aangrijpen om hun omzet te optimaliseren.”

Dankzij OKI’s eco-solvent SX-inkt met een hoog pigmentgehalte, levert de ColorPainter E-64s optimale kleuren voor hoogwaardige en kostenefficiënte binnen- en buitentoepassingen bij alle printsnelheden. De lage gebruikskosten en het vermogen een breed scala van media te verwerken, maken de E-64s de ideale keuze voor iedere gebruiker van grootformaat printers die op zoek is naar een flexibele oplossing. Bij het afdrukken op back- of frontlit materialen, technisch textiel, behang, canvas, hard pvc, banners, vinyl en vele andere soorten materialen is het resultaat verbluffend. Deze veelzijdige printer opent tal van nieuwe commerciële mogelijkheden.

Voor optimale prestaties is de E-64s uitgerust met bewezen technologieën van modellen uit het duurdere segment, zoals automatische afdrukafstelling met optische kleurensensoren, Smart Pass 4, Smart Nozzle Mapping 3 en Dynamic Dot Printing. Daarnaast beschikt de printer ook over functies uit de H3-serie, zoals het Safe Scanning System. Voor binnen afdrukken, waar vaak elektrostatische materialen worden gebruikt, ondersteunt een optionele ionisator een uitstekende afdrukkwaliteit. Daarnaast zorgen de gebruiksvriendelijke constructie en functionaliteit van de ColorPainter E-64s ervoor dat de printer zich opmerkelijk eenvoudig laat bedienen, van voorbereiding tot uitvoering en onderhoud.

De ColorPainter E-64s heeft een adviesverkoopprijs van € 12.990 excl. BTW. Deze prijs omvat een take-up-eenheid, ONYX RIP Center en twee jaar garantie, inclusief de printkoppen zonder mondstuk of productiebeperkingen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

printing