Witold Kepinski - 12 januari 2017

WSM International biedt met LeaseWeb turn-key migratie services

WSM International gaat migratie services aanbieden voor organisaties die hun IT infrastructuur willen overzetten naar de hosted en cloud services van LeaseWeb. WSM is een gespecialiseerde services and solutions integrator met een sterke focus op cloud en server migratie, transformatie en DevOps services.WSM is een provider van cloud migratie services met ervaring in cloud-to-cloud verhuizingen en de migratie van workloads naar zowel hosted als onsite cloud services. LeaseWeb biedt wereldwijd Infrastructure as a Service (IaaS) en on-demand hosting oplossingen aan, waaronder dedicated servers, cloud-based servers, co-locatie services en een hybrid cloud aanbod.

De twee bedrijven zullen samenwerken om zowel bestaande als nieuwe klanten, die hun resources willen overzetten naar een LeaseWeb datacenter, een soepele, logische en succesvolle overgang te bieden. Het toegewijde WSM migratie team zal zowel de planning als uitvoering op zich nemen.

“Zodra een bedrijf besluit om een deel of al hun IT infrastructuur over te zetten naar een andere provider begint het proces pas,” zegt Ryan Pelerin, CEO van WSM. “Wij werken nauw samen met onze partners en klanten zodat we op de hoogte zijn van de IT behoeften; of het nu gaat om hun budget-, plannings- of compliancezorgen, wij zorgen ervoor dat de verhuizing zonder problemen verloopt. Het vergt planning en expertise en wij doen dit al vele jaren. Wij kijken er dan ook naar uit om samen te werken met een top-tier provider zoals LeaseWeb om hun klanten te helpen met migratie.”

“Eén van de meest voorkomende zorgen die we horen, bij zowel onze bestaande als potentiele klanten die hun portfolio willen uitbreiden, is de uitdaging om een nieuwe provider te migreren. Door de complexe vereisten en de toenemende afhankelijkheid van hybrid cloud architectuur, zien we steeds vaker dat we klanten een uitgebreide migratie oplossing moeten bieden,” zegt Con Zwinkels (foto), CEO van LeaseWeb. “De keuze voor WSM als een migratie partner was gemakkelijk. We hebben eerder met ze gewerkt en ze hebben een onovertroffen expertise en jarenlange ervaring. Daarnaast hebben ze ook een persoonlijke benadering naar klanten toe, wat we erg waarderen bij LeaseWeb.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!