Avnet Next Generation Technologies Event
12-01-2017
Deel dit artikel:

Avnet Next Generation Technologies Event
(24-01-2017)

De eisen die er aan IT-solutions worden gesteld, veranderen en intensiveren in een razend tempo! In ieder klantgesprek voeren topics zoals Cloud strategie en Software Defined Datacenter de boventoon. De vooraanstaande IT-vendoren haasten zich om samen solutions op het gebied van IOT, cloud, datacenter, security, mobility en analytics naar de markt te brengen en technologieën te combineren. En u, als business partner, bent de partij die deze thema’s op C-level bespreekbaar maakt bij uw klant. Een grote uitdaging waar u niet meer omheen kunt.

‘Hoe gaat u uw klant helpen competitiever te worden met een Software Defined Business model?’

Avnet, als Value Add solutions specialist, is in de unieke positie om u te helpen de volgende stap te zetten. Daarom organiseert Avnet op 24 januari 2017 het: Avnet Next Generation Technologies Event!

Tijdens het event geven we alle Next Generation Solutions een podium en gaan we u helpen uw volgende stap te maken. We werken deze dag samen met VMware, Veeam, IBM Software, Oracle en andere vooraanstaande leveranciers. Naast een opening door Marc van Ierland over ‘Vision Avnet’ zal uiteindelijk de dag afgesloten worden door keynote-speaker Vincent Everts, met een lezing getiteld ‘De disruptie die de cloud veroorzaakt!’.

Lees hier het volledige programma

Het Avnet Next Generation Technologies Event vindt plaats bij De Landgoederij in Bunnik, een rustieke en groene evenementenlocatie.

Datum: Dinsdag 24 januari 2017
Tijd: 13.00-18.00 uur
Locatie : De Landgoederij, Camminghalaan 30, 3981 GH Bunnik

Terug naar nieuws overzicht
Security