Witold Kepinski - 13 januari 2017

Metaregistrar neemt hosting en domeinnaam activiteiten over van Networking4All

Metaregistrar neemt hosting en domeinnaam activiteiten over van Networking4All. Vanaf 20 januari 2017 tot en met 31 januari 2017 zullen de domeinnamen worden overgezet van het ene platform naar het andere. Tijdens deze 10 dagen zullen klanten op beide platforms kunnen inloggen om hun domeinnamen te beheren.

Networking4All is een goed bekend staand Nederlands bedrijf dat zich met name richt op security diensten en SSL. Zij zullen dit blijven doen, onder hun eigen naam. Het zijn alleen de domeinnaam- en hostingactiviteiten die over zullen gaan naar Metaregistrar vanaf 1 januari 2017. Om ervoor te zorgen dat deze overgang soepel verloopt, met optimale dienstverlening naar de klanten van Networking4All, zullen ook een aantal medewerkers van Networking4All de overstap maken naar Metaregistrar.

Metaregistrar is een van de grootste domeinnaamregistrars van Nederland en zal deze overname gebruiken om de al bereikte schaalgrootte nog verder te verstevigen. Het solide, state-of-the-art hostingplatform van Networking4All geeft Metaregistrar een kickstart in de reseller hosting business. Dit platform ondersteunt zowel shared hosting als VPS.

Alle hostingactiviteiten zullen vanaf 1 januari 2017 worden ondersteund door het team van Metaregistrar, uitgebreid met de overgenomen Networking4All mensen.



Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!