Witold Kepinski - 16 januari 2017

Fortinet eert Exclusive Networks met Distribution Partner of the Year Award

Fortinet, aanbieder van cyberbeveiliging opllossingen, heeft de winnaars van zijn ‘2016 Partner of the Year’-awards bekend gemaakt. Deze prijzen zijn uitgereikt aan partners distributeurs en resellers van Fortinet in alle delen van de wereld die een uitzonderlijke prestatie hebben neergezet op het gebied van de klantenervaring, samenwerking, marketingcampagnes en de verkoop van beveiligingsoplossingen. In EMEA won Exclusive Networks, ook in Nederland een belangrijke partner van Fortinet, de Distribution Partner of the Year Award.

De winnaars van de awards werden bekendgemaakt tijdens de wereldwijde partnerbeurs Fortinet Accelerate 2017 in het The Cosmopolitan-hotel in Las Vegas. Accelerate 2017 trok meer dan 1.300 bezoekers van 696 partnerorganisaties uit meer dan 90 landen. Accelerate 2017 biedt partners en klanten een gelegenheid om inzicht op te doen in de Security Fabric-visie van Fortinet, rechtstreekse feedback te leveren aan managers van Fortinet, te ontdekken hoe ze optimaal kunnen profiteren van de ondersteuningsprogramma’s van Fortinet en best practices uit te wisselen met de knapste koppen uit de wereld van cyberbeveiliging.

Ken Xie (foto), de oprichter, bestuursvoorzitter en CEO van Fortinet: "Ik wil de winnaars graag van harte feliciteren voor de opmerkelijke prestaties die zij in 2016 hebben geleverd. Hiermee gaven ze blijk van hun toewijding aan het leveren van de beste beveiligingsoplossingen in hun soort en het beschermen van hun klanten tegen steeds geavanceerdere bedreigingen. Ik wil daarnaast mijn hartelijke dank uitspreken aan al onze partners voor de inspanningen en prestaties die zij het afgelopen jaar hebben geleverd. Door samen te werken heeft ieder van ons een belangrijke bijdrage geleverd aan een veiliger digitale toekomst."

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!