Portland Europe biedt Authlogics authenticatie toepassingen
17-01-2017 | door: Witold Kepinski

Portland Europe biedt Authlogics authenticatie toepassingen

Authlogics heeft Portland Europe als distributeur voor de Benelux aangesteld. De oplossingen van het Engelse authenticatie bedrijf worden al gebruikt door organisaties in het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Nu richt Authlogics haar pijlen op het vasteland van Europa, met één van de grootste distributeurs in Nederland.

Nederland is in veel opzichten het kloppend hart van de Europese IT-beveiliging met initiatieven zoals The Hague Security Delta (HSD), het grootste security-cluster in Europa. Daardoor is het voor Authlogics de ideale springplank om haar installed base en marktaandeel in heel Europa verder te ontwikkelen aldus Roel Seegers (foto), Hoofd Marketing bij Portland Europe, zegt: "Toen we PINgrid voor het eerst in actie zagen, vroegen we ons af waarom iets zo 'simpel' en logisch nog niet eerder was gedaan. Veiligheid staat niet gelijk aan complexiteit, het gaat er gewoon over hoe goed je een geheim bewaart. In dit geval, een patroon dat in je hoofd zit."

Seegers voegt toe: "De engineers van Authlogics begrijpen dit heel goed en creëerden een ongelooflijk slimme bundel van oplossingen voor onze MSP's om zowel cloud als on-premise toegangspunten te beveiligen. Voor Portland, met een breed portfolio aan diensten voor de MSP, is deze vorm van authenticatie een perfecte match. "

CEO van Authlogics, Steven Hope voegt hieraan toe: "We zijn erg onder de indruk van de proactieve benadering van Portland om het merk Authlogics in de regio te vestigen. Hun nauwe samenwerking met MSP's, resellers en ons als leverancier, betekent dat zij een uitzonderlijk niveau van toegevoegde waarde voor de eindgebruiker hebben. Ze zijn zeker één van de meest vooruitstrevende en beste distributeurs en Authlogics is zeer verheugd om haar groeiplannen samen met Portland te kunnen gaan realiseren."

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security