Witold Kepinski - 17 januari 2017

OVH sluit partnership met ISPConnect

OVH, specialist op het gebied van cloud- en internetinfrastructuren, is een samenwerkingsverband aangegaan met ISPConnect, de branchevereniging van Internet Service Providers in Nederland.

OVH sluit zich bij ISPConnect aan om een stem te verkrijgen in de verdere ontwikkeling van de Nederlandse hostingmarkt en haar aanwezigheid in Nederland te versterken. Het streven van OVH is om eind 2017 een nieuw datacenter te openen in Nederland, als onderdeel van het wereldwijde groeiplan.

De investering in de Nederlandse markt – waar OVH eind 2017 een nieuw datacenter wil openen – maakt onderdeel uit van een internationaal groeiplan, waarbij OVH 1,5 miljard euro investeert in het uitbreiden van haar wereldwijde datacenter-infrastructuur. Het bedrijf heeft in oktober 2016 drie datacenters geopend in Australië, Singapore en Polen. In 2017 wil OVH nieuwe datacenters openen in de VS, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Na deze uitrol beschikt OVH over datacenters in elf landen op vier continenten. Allen verbonden via het eigen OVH-netwerk, dat momenteel een capaciteit van 7,5 Tbps kent.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!