Witold Kepinski - 19 januari 2017

Westcon-Comstor nieuwjaarsborrel geslaagd

Westcon-Comstor, distributeur van netwerk, telecom, security, datacenter en unified communications oplossingen, hield haar jaarlijkse nieuwjaarsborrel voor partners en leveranciers. Deze receptie vond plaats in Boerderij Mereveld in Utrecht.

Arno Beker, Sales Director UCC Benelux bij Westcon-Comstor, benadrukte in het welkomstwoord dat de organisatie eind 2016 een digitale transformatie is ondergaan naar SAP. "Dit jaar zullen wij dit uitbreiden met Salesforce en e-Commerce en daarmee de resellers, VARs en service providers van de beste diensten zal kunnen voorzien."

De nieuwjaarsreceptie is een jaarlijks terugkerend evenement van Westcon-Comstor. Tijdens deze avond, waar gisteren ongeveer 180 aanwezigen waren, willen zij met de partners en leveranciers proosten op een nieuw jaar, een bedankwoordje uitspreken richting de businesspartners en kort terugblikken op het afgelopen jaar.

Digitale Transformatie 

De business was voor Westcon-Comstor in 2016 positief, aldus Beker. “Als Westcon-Comstor gaan we onder één merknaam naar buiten. Wij willen deze naam in het nieuwe jaar nog beter positioneren in de markt en hierdoor een betere propositie aan onze partners bieden. Door de kennis van de verschillende specialistische oplossingen te bundelen, zal er meer kruisbestuiving plaats vinden tussen de business units. Dat gaat zijn vruchten afwerpen.”

Westcon-Comstor heeft ondertussen de eerste horde naar Digitale Transformatie genomen door de implementatie van SAP. “Dit geeft ons een basis waarmee we weer verder kunnen bouwen”, aldus Beker. “Wij zijn nu op het punt gekomen dat zij steeds meer de vruchten kunnen gaan plukken van de nieuwe digitale tools zeker kijkend naar de mogelijkheden van Salesforce en e-Commerce. We kunnen zaken steeds meer inzichtelijk maken voor de partners en ze daarmee een nog betere dienstverlening bieden.”

Boodschap

De boodschap voor 2017 naar resellers toe is dat Westcon-Comstor de basis heeft gelegd voor een nog betere samenwerking door het nieuwe SAP ERP en het toekomstige Salesforce CRM, zo besluit Beker. “Wij maken ons klaar voor de toekomst en kunnen met ons aanbod de partners mee laten groeien.”

Bekijk de foto's van de Westcon-Comstor Nieuwjaarsborrel op de Facebookpagina van Dutch IT-channel.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!