Curvature en Systems Maintenance Services fuseren
20-01-2017 | door: Witold Kepinski

Curvature en Systems Maintenance Services fuseren

Curvature, speler in nieuwe en tweedehands netwerkhardware en IT-infrastructuur en Systems Maintenance Services (SMS), speler in datacenter- en IT-lifecycle-dienstverlening kondigen aan te gaan fuseren. Na de transactie neemt het bedrijf in eerste instantie de naam SMS/CURVATURE aan. John Wozniak wordt CEO; Mike Sheldon vervult de functie van president en commercieel directeur.

Met elkaar aanvullende product- en dienstenportfolio's bedienen beide partijen aangrenzende marktsegmenten. Het gecombineerde bedrijf biedt wereldwijd een brede selectie IT-netwerk- en datacenter-diensten, -producten en –oplossingen aan bedrijven van elke grootte. Curvature en SMS zetten samen 500 miljoen dollar om, hebben meer dan 2000 medewerkers in dienst, en zijn erop gebrand snel te innoveren met hun oplossingen, zowel op hardwaregebied als in dienstverlening. Daarnaast wordt er aanzienlijk geïnvesteerd in sales en marketing.

"SMS en Curvature delen een strategische visie en service-filosofie. Daarom is deze fusie goed nieuws voor zowel onze klanten wereldwijd als onze medewerkers", zegt John Wozniak, CEO bij SMS. "Het bewustzijn van de markt en de vraag naar onafhankelijke IT-ondersteuning en hardware oplossingen blijft groeien, want steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een flexibele IT-infrastructuur waar zij de regie over voeren. We kijken uit naar het platform van SMS/CURVATURE en de nog betere mogelijkheden voor het oplossen van klantbehoeften."

De fusie wordt naar verwachting eind februari afgerond, en is onderhevig aan gebruikelijke fusiecondities, waaronder goedkeuring van de toezichthouder. De transactie is unaniem goedgekeurd door de managementteams van zowel SMS als Curvature.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Hardware