Witold Kepinski - 23 januari 2017

Tech Data Nederland distribueert Samsung Large Format Displays (LFD)

Tech Data Nederland distribueert Samsung Large Format Displays (LFD) image

Tech Data Nederland heeft een distributieovereenkomst gesloten met Samsung voor het distributeren van de Large Format Displays (LFD). De Samsung LFD sales, distributie en marketing support, zullen worden ondergebracht bij Maverick, de Audio/Video divisie van Tech Data.

Maverick richt zich met Samsung op Meetingroom en Signage oplossingen. Sr. Maverick Division Manager Jos van As (foto); “Met de toevoeging van Samsung LFD maken wij het portfolio Samsung IT en AV gerelateerde producten compleet. Om onze resellers end-to-end Samsung oplossingen te kunnen aanbieden en hen hierbij te ondersteunen, hebben wij hiervoor binnen Tech Data een ONE-Samsung team samengesteld. Wij doen dit niet alleen door het leveren van producten, maar bieden onze partners ook specifieke kennis en advies aan bij de verkoop van complete oplossingen.” Tech Data en haar samenwerkende Collection of Specialists kan vanaf heden resellers volledige invulling geven bij complete oplossingen van telefoon, tablet, security, monitor tot aan Large Format Displays toe”.

Mildo Meijer, Head of IT Division Netherlands: “Samsung kan samen met Tech Data nog beter de IT markt bedienen en end-to-end Samsung oplossingen in de mark zetten. De groei van complete Samsung oplossingen zal in de komende jaren doorzetten. De combinatie van Samsung telefoons, tablets, monitoren en Large Format Displays zal steeds belangrijker worden. Met Tech Data hebben we een distributeur die al deze producten van Samsung en support kan leveren”.

Het Samsung LFD portfolio is van heden verkrijgbaar via de Maverick Intouch website www.tdmaverick.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!