Copaco is distributeur van het Microsoft Surface portfolio

Copaco is distributeur van het Microsoft Surface portfolio

Copaco is distributeur van het Microsoft Surface portfolio

Copaco is distributeur van het Microsoft Surface portfolio

24-01-2017 | door: Witold Kepinski

Copaco is distributeur van het Microsoft Surface portfolio

Microsoft heeft Copaco per direct benoemd tot Authorized Device Distributor, waarmee Copaco officieel distributeur is van het Surface-portfolio. Vanaf heden gaat Copaco officieel Surface producten leveren aan haar resellers.  Indien een reseller al DMP (Distri Managed Partners) of ADR (Authorized Device Resellers) is, dan kan die nu ook zijn Surface-producten inkopen bij Copaco.

Huub Aerts, Business Director bij Copaco: “Microsoft en Copaco zijn al jarenlang succesvolle business partners op het gebied van licenties, cloud, OEM, FPP en hardware. Als één van de belangrijkste Microsoft distributeurs in de Benelux is het officiële Surface-contract een logische stap, we kunnen onze klanten nu een breed Microsoft portfolio aanbieden. Veel klanten vragen ons al regelmatig of we Surface kunnen leveren. We zijn trots nu te kunnen vertellen dat zij bij ons terecht kunnen én dat wij hen kunnen begeleiden in het verkooptraject."

Office 365

Aerts vervolgt: "De Surface Pro 4 is uniek, biedt een hoge kwaliteit, mooi design en de kracht van een laptop, waardoor deze uitermate geschikt is voor zakelijk gebruik en de productiviteit verhoogt. Ook laat Microsoft zien dat ze in staat zijn nieuwe hardware categorieën te creëren die een inspiratiebron zijn voor andere merken om met vergelijkbare producten op de markt te komen. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe Surface Book die vanaf de launch al direct beschikbaar is bij Copaco.  Microsoft en Copaco bieden diverse tools om Surface bij eindgebruikers aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan combinaties met Office 365 en de Copaco Cloud diensten zoals Microsoft CSP. Ons dedicated Surface team weet de weg binnen Microsoft en helpt onze partners door de processen heen naar een optimale en succesvolle samenwerking. Daarnaast staat dit team klaar voor alle IT resellers die DMP willen worden.’’

Jooske de Groot , Microsoft Channel Transformation lead:“We zien een zeer sterke groei van Surface in de Nederlandse markt en er is nog een enorm potentieel. Copaco is voor veel Microsoft oplossingen reeds een succesvolle business partner en we zijn verheugd met de toevoeging van Copaco als Authorized Device Distributor.”

WK

Terug naar nieuws overzicht
Hardware