Redactie - 25 januari 2017

SAP is blij en trots met Dutch IT-Channel Award Best Software Innovator of the Year

SAP is blij en trots met Dutch IT-Channel Award Best Software Innovator of the Year image

Tijdens het Dutch IT-Channel Award Nieuwjaarsgala heeft SAP Nederland de award voor ‘Best Software Innovator of the Year’ in de wacht gesleept. Raimond van het Reve, Director General Business & Partner Ecosystems bij SAP, nam de award in ontvangst en bedankt alle mensen die gestemd hebben.

“We zijn erg blij en trots”, zegt Van het Reve. “Iedereen bij SAP heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om deze Vendor Award te kunnen winnen. Dat zoveel klanten, partners en relaties vervolgens op ons hebben gestemd, zien we als een erkenning van onze inspanningen. Het motiveert ons om de lat nog hoger te leggen en het partnerkanaal en klantenbestand optimaal te blijven bedienen.”

SAP Nederland was door Dutch IT-Channel genomineerd in de categorieën ‘Best Software Innovator of the Year’ en ‘Channel Manager of the Year’. De nominaties waren het gevolg van diverse positieve ontwikkelingen binnen het portfolio van SAP, bestaande uit oplossingen op het gebied van o.a. Cloud, Big Data, Mobility, Analytics, (in-memory) Databases en Customer Experience aldus Can het Reve: "Hiermee laat SAP volgens zien dat zij niet alleen marktleider is op het gebied van ERP, maar een breed portfolio van innovatieve oplossingen biedt om bedrijven te helpen met het stroomlijnen van hun bedrijfsvoering."

Er is een videoverslag van de Dutch IT-channel Awards die tijdens het feestelijke Nieuwjaarsgala op donderdag 19 januari 2017 in Studio21 Hilversum zijn uitgereikt. Hoofdredacteur Witold Kepinski en de ‘Leading Ladies’ Dewi, April en Michelle van de Pandora Dinner Show reikten in totaal 18 prijzen uit aan bedrijven en personen die in de ogen van het Nederlandse IT-kanaal afgelopen jaar de beste prestaties hebben geleverd.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!