Redactie - 25 januari 2017

COMPAREX Nederland voelt zich vereerd met Dutch IT-channel Award

COMPAREX Nederland voelt zich vereerd met Dutch IT-channel Award image

Tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 te Hilversum, is COMPAREX Nederland eerste geworden in de categorie Cloud & Managed Services Provider.

Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala werd dit jaar voor de tweede keer gehouden en is het grootste Nederlandse netwerkevenement voor IT-leveranciers, distributeurs, resellers, cloud & services providers die met elkaar zakendoen. Dit jaar is een overweldigend aantal stemmen uitgebracht op de genomineerden. In de categorie Cloud & Managed Services Provider wist COMPAREX Nederland van de vijf genomineerden de meeste stemmen binnen te halen.

Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland: “Graag wil ik iedereen die op ons gestemd heeft en de organisatoren van Dutch IT-channel hartelijk bedanken voor deze geweldige eer. Daarnaast gaat mijn dank uit naar alle collega’s bij COMPAREX Nederland. Dat wij ons nog middenin de transformatie bevinden om de meest waardevolle IT solutions & services organisatie te zijn en nu al verkozen worden tot de beste Cloud & Managed Services Provider van Nederland is volledig te danken aan jullie fantastische inzet!”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!