Witold Kepinski - 25 januari 2017

Aruba bevestigt status van Nederlandse Platinum, Gold en Silver partners

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise Company, heeft tijdens haar partnerevenement op 24 januari achtentwintig Nederlandse partners officieel bevestigd als Aruba Platinum, Gold en Silver partner als onderdeel van haar nieuwe partnerprogramma Partner Ready for Networking.

De volgende Aruba partners hebben hun Platinum, Gold en Silver status gekregen:

Platinum partners:

  1. AXEZ ICT Solutions
  2. Axians
  3. Infotheek Groep
  4. Misco Solutions
  5. PQR
  6. Scholten Awater
  7. SecureLink Nederland BV

Gold partners:

  1. Central Point Nederland BV
  2. CSN Groep Holding
  3. Dimension Data Nederland BV
  4. IITTC NL
  5. Infradata BV
  6. Sourceware BV
  7. Wentzo Wireless
  8. Zetacom
  9. 2source4

Silver partners:

  1. ACES Direct
  2. ARP Nederland
  3. Bechtle Direct
  4. Betagraphics BV
  5. Buyitdirect.com
  6. Centric Holding BV
  7. Giant ICT BV
  8. ICT Spirit
  9. Simac ICT Nederland BV
  10. Triple P Nederland
  11. TWS technologies BV
  12. Unica Schutte ICT

Bert Leegwater (foto), Country Manager Nederland: “Onze filosofie is ‘klant altijd eerst’ en dat kunnen we alleen mogelijk maken met onze partners. Deze partners laten zien dat zij de best mogelijke dienstverlening willen bieden door te investeren in hun Aruba kennis en kunde. Dit garandeert dat zij onze gezamenlijke klanten de best mogelijke oplossingen kunnen bieden. We zijn er trots op om samen te werken met deze partners!”

Over Partner Ready for Networking

Met het Partner Ready for Networking-programma kunnen partners profiteren van de bloeiende markt voor enterprise mobility en voorop blijven lopen in de mobile-first wereld.

Het programma biedt Aruba’s partners voorspelbare winstgevendheid, eenvoudige samenwerking en de voordelen van mobile-first networking. Het omvat een drielaagse partnerstructuur: Platinum, Gold en Silver. Partners moeten voldoen aan specifieke vereisten op het gebied van omzet, sales en technische expertise. Het programma beloont partners op alle niveaus, met extra voordelen voor degenen die uitzonderlijke waarde toevoegen voor Aruba en onze gezamenlijke klanten.

Voor meer informative over Aruba’s Partner Ready for Networking, zie http://www.arubanetworks.com/partners/become-a-partner/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!