HPE koopt billing & metering specialist Cloud Cruiser
25-01-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HPE koopt billing & metering specialist Cloud Cruiser

HPE koopt billing & metering specialist Cloud Cruiser. HPE wil hiermee zijn klanten helpen met grip op kosten van hybride omgevingen. HPE is de laatste tijd op overnamepad, het bedrijf nam eerder Simplivity over.

Cloud Cruiser is een Amerikaanse leverancier van managed hybride-cloudoplossingen voor grote bedrijven. In Nederland wordt deze technolgie al aangeboden door Cloud Management Professionals (CM-P) De specialisten van CM-P zijn volledig gecertificeerd en hebben, ook samen met Cloud Cruiser, succesvolle projecten uitgevoerd in een aantal van de meest veeleisende IT-omgevingen met ‘web-scale’-architecturen, hybride-cloudimplementaties en solide IT-infrastructuren.

Automatiseren

John Calis, vicepresident Sales EMEA van Cloud Cruiser zei eerder over de samenwerking: “Ons partnerschap voorziet wederzijdse klanten van een volledig transparante levering van clouddiensten. Door de inzet van Cloud Cruiser binnen publieke en private clouddiensten is een IT-afdeling in staat haar complete processen te automatiseren, evenals het optimale evenwicht tussen vraag en aanbod te realiseren. Daarnaast stelt Cloud Cruiser IT-afdelingen in staat hun ‘afval’ tot een minimum te beperken.”

Waarde aantonen

Simon Jagers, algemeen directeur van Cloud Management Professionals, zei eerder: "Door de inzet van Cloud Cruiser-applicaties kunnen IT-managers de waarde van IT binnen hun organisatie duidelijk aantonen. Hieronder valt de optimalisatie van hybride IT-omgevingen, flexibele onboarding van diensten en het bijhouden van het werkelijke gebruik om de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud