Redactie - 26 januari 2017

Zyxel levert snelle wifi-access point voor hotels, scholen en kantoren

Zyxel levert snelle wifi-access point voor hotels, scholen en kantoren image

Zyxel Communications, leverancier van netwerk- en telecomoplossingen, introduceert de WAC5302D-S 802.11ac Access Point. Deze snelle wifi-oplossing kan volgens Zyxel eenvoudig op muren en plafonds van hotels, scholen en kantoren worden bevestigd. Gasten krijgen daardoor beschikking over sneller wifi.

Hotelgasten verwachten volgens Zyxel vandaag de dag snel en gratis internet tijdens hun verblijf. Hotels die gratis wifi bieden hebben daarom de meeste interesse van mensen die op zoek zijn naar een plaats om te overnachten. Hoteleigenaren willen graag hun gasten een goed wifi-netwerk bieden, alleen is het soms moeilijk om een goed netwerk te installeren. Volgens een recent onderzoek van Zyxel blijkt dat gemiddeld 65 procent van alle hotelgasten moet terugvallen op een 3G/4G netwerk, omdat het wifi in hun hotel slecht is. Het slechte wifi-bereik wordt meestal veroorzaakt doordat er draadloze access points in het pand zijn geïnstalleerd. Daarnaast moet de spreiding van de access point in goede orde worden gedaan. De nieuwe Zyxel WAC5302D-S adresseert deze problematiek en zorgt dat hotelgasten altijd beschikking krijgen tot een snel wifi-netwerk. Gasten hebben daardoor altijd toegang tot hun email, apps, social media en (4k) video.

Beamforming

Zyxel WAC5302D-S is voorzien van de nieuwste hardwarecomponenten. Zo is de WAC5302D-S uitgerust met beamforming en slimme antenne technologie die verschillende mobiele devices zoals smartphones, notebooks en tablets snel detecteren en vervolgens het meest optimale wifi-signaal geven. De access point geeft een krachtig wifi-signaal dankzij ingebouwde Ethernet en Power over Ethernet (PoE) poorten. De WAC5302D-S kan ook worden ingezet als stroomvoorziening voor een smart-tv en/of IP-telefoon die bijvoorbeeld in een hotelkamer staan. Het design van de WAC5302D-S maakt het eenvoudig om de access point overal te bevestigen, aldus Peter Bos, Head of Channel bij Zyxel Benelux.

Beschikbaarheid

De Zyxel WAC5302D-S access point is per direct beschikbaar. Zyxel biedt een modern en krachtig 802.11ac wireless access points portfolio voor stand-alone, unified, unified pro tot cloud managed netwerken die verschillende applicatie scenarios ondersteunen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!