Altaro VM Backup V7 ondersteunt Windows Server 2016

27-01-2017 | door: Witold Kepinski

Altaro VM Backup V7 ondersteunt Windows Server 2016

Altaro heeft Altaro VM Backup V7 aangekondigd, een snelle en lichte upgrade voor de bestaande Hyper-V en VMware back-up oplossing. In versie 7 heeft Altaro ondersteuning voor Windows Server 2016 opgenomen en een aantal veelgevraagde features zoals Augmented Inline Deduplication technologie en Boot from Backup.

Altaro’s unieke Augmented Inline Deduplication zorgt voor snellere back-ups en restores op lokale en offsite locaties door alleen nieuwe data naar de back-up of offsite locatie te transporteren. Deze Augmented Inline Deduplication technologie lost een veelvoorkomend probleem op in traditionele back-up oplossingen waarbij data pas na het transfer proces wordt gededupliceerd. Met Altaro VM Backup V7 vindt dat proces plaats vóór de data transfer. Dit zorgt niet alleen voor snellere back-ups, maar het vermindert ook de benodigde hoeveelheid storage om de back-ups op te slaan.

"Versie 7 is een belangrijke mijlpaal voor Altaro,” zegt David Vella, CEO van Altaro. "Het geeft niet alleen volledige ondersteuning voor Windows Server 2016, onze nieuwe en unieke Augmented Inline Deduplication technologie biedt onze klanten ongeëvenaarde besparingen op storage.”

Boot from Backup is een andere innovatie in Altaro VM Backup V7 en stelt gebruikers in staat om iedere VM-versie onmiddellijk te booten vanaf de back-up locatie, zonder de integriteit van de back-ups aan te tasten. Een eenvoudige VM reboot maakt het recovery proces compleet en bewaart de aanpassingen die zijn gemaakt terwijl de VM werd geboot.

“Met deze nieuwe functionaliteit maakt Altaro een belangrijke stap van Back-up naar Disaster Recovery oplossing.” aldus George van Brugge (foto), CEO bij Portland. “Samen met het recent geïntroduceerde MSP-model van Altaro is dit een fantastische toevoeging op ons uitgekiende portfolio voor Managed Service Providers.”

Terug naar nieuws overzicht
Security