Symantec Endpoint Protection Cloud beschikbaar via Ingram Micro Cloud Marketplace

30-01-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Symantec Endpoint Protection Cloud beschikbaar via Ingram Micro Cloud Marketplace

Ingram Micro kondigt aan dat Symantec Endpoint Protection Cloud, de oplossing die alle devices (desktop, laptop, tablet, mobiel etc) van kleine en middelgrote bedrijven tegen gerichte aanvallen en ransomware beschermt, vanaf heden exclusief verkrijgbaar is bij Ingram Micro Nederland via de Ingram Micro Cloud Marketplace. Met één licentie worden tot 5 devices per gebruiker beschermt.

Volgens een recent Symantec Internet Security Threat Report, was 65 procent van alle aanvallen gericht op midden- en kleinbedrijf, met als doel om waardevolle bedrijfsgegevens te stelen. Symantec Endpoint Protection Cloud geeft het Midden en Kleinbedrijf de zakelijke bescherming die het nodig heeft. Deze oplossing wordt in minder dan vijf minuten geïnstalleerd en kan door iemand met algemene IT-kennis worden beheerd. Symantec Endpoint Protection Cloud is geschikt voor organisaties met minder dan 1.000 werknemers, die op zoek zijn naar een effectieve manier om zakelijke en persoonlijke apparaten op het bedrijfsnetwerk te beschermen.

“Security oplossingen zijn een belangrijk onderdeel van ons cloud portfolio. Symantec is wereldwijd marktleider op gebied van cyber security,” zegt Joost Fhij, Senior Regional Manager Benelux & Italy van Ingram Micro. “Daarom is het erg belangrijk dat Symantec deel uitmaakt van ons cloud portfolio en dat Endpoint Protection Cloud te verkrijgen is via onze Cloud Marketplace. Symantec biedt ‘security solutions as a service’ die eenvoudig zijn in gebruik en beheer en die zijn ontworpen om bedrijfsinformatie en -gebruikers op een efficiënte manier te beschermen tegen malware en geavanceerde bedreigingen”.

Gregg Gerber, Regional Director Benelux van Symantec: “Aanvallers streven niet langer alleen naar de Fortune 500 bedrijven. Om hun bedrijfsgegevens te beschermen, moeten ook kleine en middelgrote ondernemers waakzaam zijn en moderne beveiligingsmaatregelen treffen. We zijn erg enthousiast over het feit dat Ingram Micro, een van onze meest betrouwbare en gewaardeerde distributeurs, Symantec Endpoint Protection Cloud heeft toegevoegd aan de Cloud Marketplace. Zij stellen hun partners in staat om eindklanten een vertrouwde weg in te slaan naar een beschermde en veiligere cloud, wat betekent dat eindklanten niet alleen zichtbaarheid en controle verkrijgen maar ook de flexibiliteit hebben om te groeien en gebruik te maken van de huidige IT investeringen.”

Bezoek voor meer informatie onze website www.ingrammicrocloud.nl en cloud marketplace https://nl.cloud.im

Terug naar nieuws overzicht
Cloud