Copaco distributeur van robuuste telefoons Sonim Technologies
30-01-2017 | door: Witold Kepinski

Copaco distributeur van robuuste telefoons Sonim Technologies

De mobile devices van Sonim zijn per direct verkrijgbaar via Copaco Nederland. Deze devices zijn specifiek ontworpen voor toepassingen in veeleisende markten en gevaarlijke omgevingen. Het portfolio bestaat uit diverse robuuste, waterbestendige mobile devices, gecompleteerd met een ecosysteem aan professionele accessoires en een uitgebreid 3-jarig garantieprogramma.

Marcel Donders, Business Director Smart Solutions bij Copaco: “Sonim Technologies is wereldmarktleider op het gebied van robuuste oplossingen voor medewerkers die onder extreme omstandigheden hun werk uitvoeren. Met hun specialisatie in zogenaamde push-to-talk en lone-worker toepassingen, begeeft men zich in de actuele en groeiende markt, nu persoonlijke en publieke veiligheid hoger dan ooit op de agenda staat. Het moge daarom duidelijk zijn dat we trots zijn dat we ons portfolio in dit segment verder kunnen uitbreiden met de producten van Sonim.”

Roy Vervenne, Sales Manager Sonim Technologies: “Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Copaco Nederland, omdat zij het juiste netwerk hebben om onze constante groei in de Benelux verder te faciliteren. De combinatie van vervanging van traditionele portofonie en de aanwezigheid van grote industriële eindgebruikers in de Benelux zorgen ervoor dat Sonim verder moet opschalen om deze klanten te bedienen. Om de doelstellingen te realiseren is Copaco voor ons de aangewezen partij die zowel logistiek als commercieel de partners in het kanaal optimaal kan bedienen.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware