Witold Kepinski - 01 februari 2017

Juniper Networks introduceert Unite Cloud datacenter-framework

Juniper Networks introduceert Unite Cloud datacenter-framework image

Juniper Networks introduceert Unite Cloud. Dit datacenter-framework biedt bedrijven een integrale oplossing voor het vereenvoudigen van de inrichting en het beheer van hybride omgevingen die meerdere clouds omspannen.

Unite Cloud maakt deel uit van de veilige en agile enterprise architectuur Juniper Networks Unite en is ontwikkeld om de totale eigendomskosten te minimaliseren en het lange termijn rendement op netwerkinvesteringen te maximaliseren. Naast de bestaande uitgebreide datacenter-oplossingen van Juniper omvat Unite Cloud een verbeterde versie van de beheertool Junos Space Network Director, die geavanceerde automatiseringsfunctionaliteit inzet voor de analyse en het beheer van datacenters, de nieuwe Juniper Networks QFX5110-switch, die met een capaciteit van 100 Gigabit (GB) bijdraagt aan schaalbare bandbreedte en de nieuwe Juniper Networks Contrail JumpStart service. Dit programma omvat een nieuwe reeks van professionele diensten die bedrijven helpen om snel en met minder risico’s nieuwe cloud-technologieën in te zetten.

De nieuwe Unite Cloud-oplossingen vormen een aanvulling op de eerder aangekondigde oplossingen United Campus en United Cloud-Enabled Branch. Dit zorgt voor een verdere uitbreiding van de Unite-architectuur, de meest veelomvattende netwerkarchitectuur die op de markt verkrijgbaar is en bedrijven helpt met het inrichten en beheren van complexe omgevingen. Het in 2015 geïntroduceerde Juniper Unite is een netwerkarchitectuur die de hele onderneming omspant, met inbegrip van het datacenter, de campusomgeving en filialen, en bijdraagt aan coherent beheer. Organisaties kunnen hiermee netwerkinfrastructuren ontwerpen en bouwen die aansluiten op hun specifieke behoeften.

Lees meer in de blog: Juniper Unite Cloud: Simplifying Our Customers Cloud Transformation Journey door Anupam Barua, senior manager data center portfolio marketing, Juniper Networks

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!