Wouter Hoeffnagel - 01 februari 2017

Bas ter Heurne benoemd tot Sales Director bij Telindus

Bas ter Heurne benoemd tot Sales Director bij Telindus image

Bas ter Heurne (42) is per 1 februari 2017 aangesteld als nieuwe Sales Director van Telindus, gespecialiseerd in Access, Connectivity, Datacenter, Security, Software Defined ICT-infrastructuur en Managed Services. In zijn nieuwe rol zal Ter Heurne (foto) het sales- en marketingteam aansturen.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de ICT-sector is Ter Heurne bekend met de markt. Voorheen was hij in verscheidene functies werkzaam bij onder andere Rabobank International Global IT en DATAD Informatisering. Vanaf 2006 was hij eindverantwoordelijk voor de sales bij PQR, waar hij zich tevens ontfermd heeft over het innovatieproces.

IT als business enabler
Ter Heurne stelt dat innovatie bij steeds meer organisaties prioriteit geeft, maar deze focus veel tijd en aandacht vereist. Alleen als de IT echt wordt gezien als business enabler is het mogelijk de juiste stappen te zetten. Samen met zijn salesteam gaat Ter Heurne klanten helpen hun digitale organisatie te versnellen.

De focus op innovatie staat zowel bij Ter Heurne als bij Telindus centraal. Net als de overtuiging dat IT de business op diverse manieren vooruit kan helpen. Telindus heeft onlangs het magazine “Get Inspired – Top 15 IT-blogs” gepubliceerd met als doel de lezer te inspireren om met IT de business vooruit te helpen. Deze uitgave is gratis beschikbaar via de website van Telindus.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!