Witold Kepinski - 01 februari 2017

ConoScenza specialist Danny van Dam ontvangt Citrix Technology Professional Award

ConoScenza specialist Danny van Dam ontvangt Citrix Technology Professional Award image

ConoScenza’s Citrix-specialist Danny van Dam heeft op 31 januari 2017 de Citrix Technology Professional Award (CTP) ontvangen. Deelnemers aan het CTP-programma verrijken hun kennis over Citrix strategieën en technologieën tot een absoluut topniveau. De award is ook een erkenning voor de missie van ConoScenza om technology specialisten in huis te halen en te hebben die de beste zijn of willen worden op hun gebied. Danny is al sinds 2014 Microsoft Valuable Professional (MVP) en nu dus ook CTP. Heel bijzonder, want wereldwijd zijn er maar 13 mensen die én CTP én MVP zijn.

De award is de beloning voor de tijd en kennis die Danny heeft geïnvesteerd en een erkenning voor zijn bijdragen. Danny is er oprecht trots op: “Dit maken maar weinig Citrix-professionals mee. Het is een bevestiging van mijn specialisatie in Enterprise Mobility en remote desktop services. Bovendien sluit deze award goed aan bij de doelstelling van ConoScenza als kennishuis. Nu ik lid ben van deze exclusieve community, kunnen wij Citrix kennis en services leveren tot op het hoogste niveau. We blijven ons ontwikkelen door continu kennis te delen op Citrix fora, publicaties van artikelen en documentatie, presentaties op IT-conferenties en participatie in diverse Citrix communities.”

Directeur Marcel Funke benadrukt het belang van de award voor de hele organisatie: “Kennis ontwikkelen staat centraal in onze missie. De award is een stimulans voor al onze medewerkers. Danny laat zien dat het kan. We zijn bijzonder trots op Danny en feliciteren hem van harte met deze onderscheiding.”

Citrix Technology Professional Community

Leden van de CTP community werken samen met Citrix leads aan de toekomst van cloud computing technologieën voor mobiel werken. Zij worden jaarlijks door Citrix gereviewed.  Recente bijdragen aan de community zijn de maatstaf voor verlenging van het lidmaatschap. Als lid neem je deel aan in-person bijeenkomsten, private fora en webinars met Citrix-productteams, ontvang je speciale uitnodigingen om Citrix events, zoals Synergy, bij te wonen of er te spreken en krijg je toegang tot demo licenties en eerste releases van toekomstige producten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!