Witold Kepinski - 02 februari 2017

Siewert & Kau breidt team voor Benelux uit

Siewert & Kau, specialist op het gebied van IT-distributie en logistieke diensten, breidt zijn team voor de regio Benelux uit: Met Olivier Baak en Michael Teuiten zullen nu twee extra branche-experts vanuit de vestiging in Hengelo de activiteiten van de onderneming helpen stimuleren.

Siewert & Kau opende in 2014 de vestiging in Hengelo als tweede Europese vestiging na Premià de Mar (Barcelona/Spanje). Het doel was om de buurlanden niet alleen vanuit het hoofdkantoor in Bergheim bij Keulen (Duitsland) te bedienen, maar ook om in deze landen de klanten optimaal te kunnen ondersteunen.

“Siewert & Kau Benelux is uitgegroeid tot een stabiele partner voor de IT-markt in de drie landen”, zegt Freddy Oude Nijhuis (foto), Export Manager bij Siewert & Kau. “Sinds 2016 hebben we bijvoorbeeld een officiële distributieovereenkomst in Nederland met de aanbieder van opslagmedia, behuizingen en gaming accessoires, Corsair en de producent van videokaarten, EVGA. Wij zijn trots op deze ontwikkeling en willen deze groei consequent voortzetten. Daarom versterken we ons team met nieuwe collega’s die ons klantenbestand voortdurend kunnen helpen uitbreiden en die onze klanten goed kunnen begeleiden. Zo kunnen we de samenwerking met onze lokale partners nog efficiënter vormgeven.”

Branche-ervaring en IT-kennis

Olivier Baak (47) is Product Manager Benelux bij Siewert & Kau. Hij kent de Nederlandse markt al bijna 20 jaar en was hiervoor al werkzaam in de IT-distributie. Olivier is verantwoordelijk voor het contact met de huidige vendoren en voor het werven van nieuwe partners. Ook Michael Teuiten (42), Account Manager Benelux bij Siewert & Kau, beschikt over gefundeerde IT-kennis en jarenlange saleservaring. “Wij heten Olivier en Michael van harte welkom en kijken ernaar uit de Benelux nu nog beter te kunnen bedienen. Met deze twee nieuwkomers is ons team optimaal uitgerust en kunnen wij onze rol als lokale distributeur perfect vervullen”, benadrukt Oude Nijhuis. 

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!