Witold Kepinski - 08 februari 2017

Previder start samenwerking met Custom Connect

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, gaat een samenwerking aan met Custom Connect, de carrier-neutrale datacommunicatie-provider. Door de samenwerking kan Previder internationaal opererende bedrijven sneller voorzien van betrouwbare netwerkconnectiviteit. Custom Connect kan op zijn beurt de eigen klanten voorzien van diensten uit de Previder-datacenters.

Custom Connect is reseller van high-performance netwerkoplossingen met kantoren in Amsterdam, Londen, New York en Dubai. Het bedrijf voegt extra waarde toe door klanten over de hele wereld te ontzorgen met een enkel contract en support center. Net als Previder is het bedrijf carrier-neutraal. Custom Connect biedt toegang tot een netwerk van meer dan 1.500 carriers wereldwijd. Previder koos voor Custom Connect om klanten met buitenlandse kantoren connectiveitsoplossingen te bieden met de hoogste beschikbaarheid, laagste latency, en ?minste complexiteit, op elke locatie ter wereld.

Eric Vredeveldt, directeur van Previder: “Door de samenwerking met Custom Connect kunnen we een complete, managed oplossing bieden voor wereldwijde netwerkconnectiviteit naar onze datacenters in Nederland. Daardoor kunnen we de kwaliteit end-to-end waarborgen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!