HP Subscription biedt MKB hardware, software & diensten voor vast maandbedrag

02-02-2017 | door: Redactie

HP Subscription biedt MKB hardware, software & diensten voor vast maandbedrag

HP Inc. introduceert HP Subscription in Nederland, een abonnement op zakelijke hardware, software en services. Met HP Subscription combineren klanten best-in-class HP-hardware, diensten en software tegen een gunstige maandelijkse vergoeding zo meldt HP. Het abonnement wordt om de twee of drie jaar vernieuwd zodat bedrijven altijd up-to-date zijn. Daarnaast zorgt HP Subscription voor een flinke verlaging van de kosten en zijn er geen hoge voorfinancieringskosten.

Voornamelijk het mkb is geholpen met deze nieuwe oplossing zo beweert. HP. "Door het wegnemen van hoge eenmalige kosten zijn de laatste ontwikkelingen in HP’s portfolio nog beter toegankelijk voor hen. Zij hebben immers vaak wel de interesse om met de laatste technologie te werken, maar niet altijd het budget. Met HP Subscription is dat geen belemmering meer."

Door HP Subscription kunnen gebruikers bij één aanbieder terecht met het gemak van één maandelijkse factuur. Bovendien vernieuwt HP hun apparatuur regelmatig en verwijdert het de oude apparaten op een veilige manier. Dit gebeurt niet alleen op een milieuvriendelijke manier, maar ook het verwijderen van de data gaat volgens de norm in de industrie zo meldt HP.

HP Subscription is beschikbaar in combinatie met elke vorm van HP-hardware en vrijwel alle HP-diensten en -software, maar ook voor software als bijvoorbeeld Microsoft Office of Norton Antivirus. Het abonnement is volledig naar keuze te configureren aldus HP.

Terug naar nieuws overzicht
Security