Copaco wordt distributeur van Mobotix IP-camera oplossingen
03-02-2017 | door: Redactie

Copaco wordt distributeur van Mobotix IP-camera oplossingen

IP-camera specialist Mobotix gaat vanaf 2017 de distributieactiviteiten in de Benelux intensiveren, in nauwe samenwerking met alle lokale distributeurs. Als onderdeel daarvan gaat Copaco alle Mobotix-oplossingen tevens vanuit Eindhoven in Nederland distribueren en heeft Gold-IP een Belgische vestiging in Nazareth geopend. Distributeur smartSD is al vanaf het begin in de hele Benelux-regio actief.

De reden voor het intensiveren van Mobotix’s Benelux-distributie is de kansen die het bedrijf ziet in verticale markten. “Met Copaco, Gold-IP en SmartSD hebben wij distributeurs die zich met name richten op respectievelijk het ICT-segment, installatiebedrijven en speciale toepassingen en de securitysector”, zegt Marc van den Heuvel (foto), Business Development Manager Nederland van Mobotix.

“De komende jaren verwachten wij steeds meer toepassingen van onze hoge resolutie oplossingen voor IP-video in verticale markten, zoals de industrie, retail en zorg. “Om die business development kansen te kunnen invullen is het belangrijk dat onze distributeurs partners in de hele Benelux kunnen leveren en ondersteunen.”

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security