Schuberg Philis, Five Degrees en Boondoggle realiseren bankenplatform Argenta NL
03-02-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Schuberg Philis, Five Degrees en Boondoggle realiseren bankenplatform Argenta NL

Argenta heeft in Nederland een volledig nieuw bankplatform op Argenta.nl in gebruik genomen, waarmee de organisatie klaar is voor de toekomst. Naast de ingrijpend verbeterde gebruikerservaring, kunnen nieuwe diensten en functies veel eenvoudiger worden toegevoegd en beheerd.

De nieuwe digitale bank is ontwikkeld en online gezet door het consortium met Boondoggle en Five Degrees, onder leiding van Schuberg Philis. Dezelfde groep zal de komende jaren samen met Argenta de dienstverlening verder verbeteren, uitbreiden en innoveren.

Argenta Nederland heeft 300.000 klanten en 750 tussenpersonen die samen sterk staan voor hypotheek- en spaarportefeuille van 16,5, respectievelijk 2,5 miljard euro. Argenta Nederland ceo Marinka Van der Meer: “Wij zien duidelijk ruimte voor groei in omvang en aanbod, maar daarvoor is het wel essentieel dat we als moderne digitale bank opereren en snel kunnen inspelen op de wensen van de markt. Het volledig nieuwe IT-platform, de website en het klantensysteem maken die ontwikkeling mogelijk. We ronden momenteel de vernieuwing van de infrastructuur af, zodat onze klanten mobile first kunnen bankieren. Het doel is komende jaar de interactie met de klant, de dienstverlening en het productaanbod uit te breiden.”

Op de groepsfoto staat het volledige team van Schuberg Philis, Boondoggle en Five Degrees dat werkt aan de nieuwe digitale bank van Argenta Nederland. De foto is genomen tijdens de partnerdag op 26 januari 2017.

Terug naar nieuws overzicht
Software