Redactie - 03 februari 2017

TIE Kinetix wordt Google Analytics 360 Partner

TIE Kinetix is een Google Analytics 360 partner geworden. TIE Kinetix benut de Google 360 suite van oplossingen op TIE Kinetix’s FLOW Partner Automation Platform. TIE Kinetix is een Premier Partner voor de Google for Work-oplossingen en Google AdWords, met een specifieke focus op Google AdWords voor het kanaal. Daarnaast is TIE Kinetix ook Google Cloud partner en Google Analytics partner.

Google Analytics 360 is de zakelijke (enterprise-) oplossing van Google Analytics. Google Analytics 360 biedt de klanten van TIE Kinetix de mogelijkheid om de volledige customer journey door het kanaal heen, en ook van de handelspartners, te evalueren. Klanten kunnen resultaten boeken door direct het klantgedrag, kanaalresultaten en meer uit hun websites en apps om te zetten in robuuste rapporten en dashboards. De experts van TIE Kinetix adviseren, implementeren en ondersteunen de Google 360-oplossingen op basis van realtime vergaring en analyse van data. Hierdoor hebben klanten altijd direct inzicht in de resultaten van marketing en sales.

Met de nieuwe certificering voor Google Analytics 360, breidt TIE Kinetix het portfolio van Google-diensten op het gebied van analytics, datavisualisatie, data engineering, A/B-testen, personalisering, automatische advertentie-optimalisatie, machine learning en zoekfunctionaliteit verder uit. Verbeterd inzicht, meer effectieve beslissingsmogelijkheden en procesoptimalisatie zijn maar een paar van de zakelijke voordelen van big data.

De Google Analytics 360 partnerstatus is een nieuwe mijlpaal in het aanbod van TIE Kinetix van geïntegreerde en robuuste cloudoplossingen voor haar klanten, aldus Jan Sundelin (foto), CEO van TIE Kinetix: “Wij zijn enorm trots dat we een Google Analytics 360 partner zijn geworden. De nieuwe Google Analytics 360 suite wordt de basis van ons Analytics en Optimization-aanbod via ons FLOW Partner Automation Platform. Hiermee kunnen onze klanten meer data vergaren uit de verschillende contactmomenten met hun klanten in de hedendaagse klanten- en partner journey. De meetbaarheid en impact van onze FLOW Partner Automation-oplossingen wordt hiermee alleen maar groter.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!