Ingram Micro biedt HP Subscription

03-02-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Ingram Micro biedt HP Subscription

Ingram Micro start met het aanbieden van de nieuwe HP Inc. dienst HP Subscription. De dienst biedt mkb-gebruikers in Nederland toegang tot de nieuwste hardware, accessoires en garantie-uitbreiding tegen een vast maandbedrag.

Dankzij deze Device-as-a-Service dienst is het volgens Ingram Micro voor het MKB eenvoudiger om met de nieuwste tools te blijven werken, zonder de vaak hoge initiële investeringen in hardware en software te hoeven doen. Gebruikers kunnen nu bij Ingram Micro HP hardware zoals een business printer, pc of laptop met accessoires en Care Pack afnemen tegen een vast bedrag per maand, voor een vaste periode naar keuze. Na afloop van de gekozen periode neemt HP de apparatuur terug, waarna eventuele data die nog op de apparatuur aanwezig is volgens geldende industrienormen verwijderd wordt.

HP Subscription is beschikbaar in combinatie met elke vorm van HP-hardware plus accessoires, met daarbij een Care Pack. Al vanaf een totale orderwaarde van 400 euro kan de klant gebruik maken van de HP Subscription dienst. Het abonnement is volledig naar keuze te configureren, waarbij Ingram Micro voorziet in deskundig advies op het gebied van de gewenste configuratie. Nadat de configuratie verkozen is, kan Ingram Micro direct de uiteindelijke offerte toesturen. Er is keuze uit abonnementen van twee of drie jaar, waarna deze uiteraard vernieuwd kunnen worden met nieuwe HP artikelen.

Met Ingram Micro’s schaal en expertise op het gebied van HP in de markt, zijn zij de ideale partner om de HP Subscription dienst naar de mkb-gebruiker te brengen.

Voor meer informatie kunnen resellers contact opnemen met Edwin Schouwenburg via [email protected].

Terug naar nieuws overzicht
Hardware