Copaco biedt Dahua camerabeveiliging producten
07-02-2017 | door: Witold Kepinski

Copaco biedt Dahua camerabeveiliging producten

Copaco heeft het assortiment van Dahua aan haar portfolio toegevoegd. Hiermee wordt het assortiment aan beveiligingsproducten bij Copaco fors uitgebreid. Het assortiment beveiligingscamera’s gericht op de zakelijke markt is per direct leverbaar. Op een later moment zullen ook de producten die zich richten op de consumentenmarkt via Copaco verkrijgbaar zijn.

“De markt voor camerabeveiliging wordt steeds groter en het wordt steeds meer een ICT-gerelateerd product. Binnen Copaco zal de afdeling Smart Solutions zich, naast andere ‘smart’-producten, dan ook richten op Smart Surveillance. Met de komst van Dahua kunnen we direct een van de grootste wereldspelers op camerabeveiliging aan ons portfolio toevoegen, uiteraard een geweldige ontwikkeling!”, aldus Marcel Donders (foto), Business Director van Copaco.

Linda Hoedemakers, IT Channel Sales Manager van Dahua voegt daaraan toe: “Door de samenwerking met Copaco kunnen we een grote groep IT-resellers kennis laten maken met de IP camera’s en gerelateerde producten van Dahua. Ook wij zien steeds meer interesse vanuit de IT-reseller. Resellers zijn continu op zoek naar nieuwe verkoopkansen, al helemaal als ze eenvoudig in de bestaande bedrijfsprocessen in te passen zijn. Kennis en ervaring van IP-technologie en de relatie op dit vlak met de klant is reeds aanwezig bij de IT-reseller. Van hier is de stap naar de groeimarkt van IP-camera’s snel gezet. Copaco is voor ons een belangrijke partner die o.a. kennis en logistieke mogelijkheden biedt om een succesvolle introductie in dit marktsegment te realiseren”.

Terug naar nieuws overzicht
Security