Witold Kepinski - 07 februari 2017

Erwin Smeltink wordt country sales director BT Benelux

Erwin Smeltink wordt country sales director BT Benelux image

BT maakt aanstelling bekend van Erwin Smeltink als country sales director van BT in de Benelux. Erwin komt van AT&T, waar hij afgelopen zeven jaar director of sales en country manager was. Zijn standplaats wordt Amsterdam, waarbij hij rapporteert aan Fabrice De Windt, CEO voor BT in de Benelux.

Erwin heeft een sterk track record in de ICT-industrie. Eerder werkte hij voor IBM en AT&T en vervulde daar een aantal senior rollen in customer care en sales. Erwin voltooide een master in Business Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

BT heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Benelux en biedt multinationals, grote private en publieke organisaties een uitgebreid portfolio netwerkgebaseerde IT-diensten, professional services en wholesale diensten.

BT beschikt over meer dan 6.700 kilometer aan glasvezelnetwerk in Nederland en 1.100 kilometer aan glasvezelinfrastructuur in België. Daarnaast beschikt BT in Nederland ook over drie datacenters en opereert vanuit kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!