Redactie - 08 februari 2017

ICTWaarborg zet in op teambuilding en informeel netwerken met ICT Cup

ICTWaarborg zet in op teambuilding en informeel netwerken met de ICT Cup. De ICT Cup is de onderlinge competitie tussen toonaangevende Nederlandse ICT-bedrijven. Deze bedrijven strijden een dag lang met elkaar om de felbegeerde Cup. Een mooie manier dus om teambuilding, netwerken en sport met elkaar te combineren. Tijdens deze dag wordt er ook aandacht besteed aan ALS, de verschrikkelijke ziekte die al deze mogelijkheden wegneemt.  

ICTWaarborg ondersteunt haar deelnemers op verschillende vlakken, waarvan het ontdekken van kansen er één is. Door de ICT Cup in het leven te roepen bieden wij een informele en vooral leuke mogelijkheid om kennis te maken met andere spelers uit de branche. Het is een onvergetelijke sportdag vol actie, waarbij teambuilding, netwerken en samenwerking centraal zullen staan. De ICT Cup vindt plaats op 16 juni bij het Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem.

Stichting ALS

ICTWaarborg steunt met de ICT Cup Stichting ALS. Een dag waarop je geniet van sporten en bewegen, doet uiteraard extra beseffen hoe verschrikkelijk de ziekte is die deze vrijheid wegneemt. Rondom de ICT Cup zal er extra aandacht worden besteed aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte.

Programma

Tijdens de ICT Cup zullen er verschillende sporten aan bod komen. Het volledige programma ziet er als volgt uit: GPS Olympische Quest, (beach) volleybal, badminton, voetbal, handboogschieten en als laatste de finaleronde waarbij alle teams tegelijkertijd zullen strijden. De eerste teams zijn al geselecteerd voor de ICT Cup. ICT-bedrijven die geïnteresseerd zijn vinden hier meer informatie over de ICT Cup.  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!