ARP Nederland B.V.

Er is veel gebeurd in de IT-wereld gedurende het ruim 25-jarige bestaan van ARP. ARP is nog altijd de snelle en betrouwbare leverancier van hardware, software, IT-supplies en kantoorbenodigdheden. We combineren de beste online bestelsystemen en logistieke organisatie met een assortiment van 30.000 verschillende producten om binnen 24 uur te leveren aan B2B en B2G klanten door heel Nederland.

Vandaag levert ARP naast IT-hardware- en softwareproducten ook verschillende zelfstandige IT-solutions, met consultants die gespecialiseerd zijn in de vakgebieden Networking & SecurityWorkplace & Mobility en Printing & Imaging. We bieden meer dan IT-producten, we leveren een werkende oplossing.

De combinatie van een persoonlijke account manager voor elke klant met een gebruiksvriendelijke online shop garandeert een optimale cross-channel-begeleiding die volledig op de individuele wensen van de klant is afgestemd.

ARP heeft vestigingen in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk en België. Door haar intrede in het Bechtle-concern heeft ARP sinds 2004 ook een sterk moederbedrijf aan haar zijde. Samen zijn ARP en Bechtle in heel Europa aanwezig.

Voor iedere uitdaging is een oplossing. Onze specialisten gaan graag met iedereen in gesprek die streeft naar een optimale IT-omgeving.

www.arp.nl                          solutions.nl@arp.com                    +31 43 855 00 00                              

 

Let’s connect. IT’s easy.