Witold Kepinski - 10 februari 2017

Gemeente Zoetermeer gunt Scholten Awater

Gemeente Zoetermeer gunt Scholten Awater image

Gemeente Zoetermeer heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot werkplek hardware gegund aan Scholten Awater. De aanbesteding is gegund op basis van kwaliteit van de inschrijving. Scholten Awater gaat de nieuwe werkplekken leveren en verzorgt de dienstverlening rondom deze werkplekken. 

Het contract wordt aangegaan voor een periode van drie jaar met de mogelijkheid om nog een jaar te verlengen. De totale geraamde contractwaarde van de aanbesteding bedraagt circa € 1.100.000,-. Op donderdag 2 februari jl. is het contract ondertekent op het stadskantoor van gemeente Zoetermeer door Jeroen Tomassen, Directeur Gemeente Zoetermeer en Luuk Slaats, Commercieel Directeur Scholten Awater.

Gemeente Zoetermeer gaat haar gehele stadskantoor verbouwen en inrichten naar ‘het nieuwe werken’. Hiervoor is gekozen voor een werkplekconcept met desktops, hybride laptops  en bijbehorende dockingstations. Daar omtrent verzorgt Scholten Awater de logistieke en configuratie dienstverlening. Daarnaast gaan de ervaring en expertise van Scholten Awater een grote rol spelen bij de uitvoering van dit project. Het is namelijk van belang dat er een ‘gedragsverandering’ plaatsvindt bij de werknemers om het ‘nieuwe werken’ succesvol te implementeren.

Gemeente Zoetermeer telt circa 124.000 inwoners. Gemeente Zoetermeer is een slagvaardige en moderne organisatie die vooruitkijkt naar de toekomst en waar de burger centraal staat. Er wordt daarom hard gewerkt aan de ambities van de stad om ook in de toekomst het hoge niveau van de stad te behouden.

Luuk Slaats, Commercieel Directeur Scholten Awater: “Wij zijn zeer tevreden met de winst van deze aanbesteding en de uitbreiding van onze relatie met de gemeente Zoetermeer. Vooral de waardering  op de kwaliteit van onze dienstverlening heeft hierin de doorslag gegeven. Wij gaan een waardevolle bijdrage leveren aan de invulling van ‘het nieuwe werken’ binnen de gemeente Zoetermeer. Een mooi en ambitieus plan van gemeente Zoetermeer om naast een ingrijpende verbouwing tevens het nieuwe werken te introduceren; iets waar wij met onze kennis en expertise graag aan bijdragen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!