Logitech introduceert BRIO webcam voor beter video-ervaring

Logitech introduceert BRIO webcam voor beter video-ervaring

10-02-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Logitech introduceert BRIO webcam voor beter video-ervaring

Logitech introduceert de nieuwe BRIO webcam. De BRIO biedt desktop-video kwaliteit voor bedrijven, thuiswerkers, streamers, Youtubers en vloggers. BRIO is standaard voorzien van Logitech RightLight 3 met HDR, 4K ultra-HD videokwaliteit en 5x zoom, plus ondersteuning voor Windows Hello en andere beveiligde applicaties voor gezichtsherkenning op basis van infrarood. Tijdens de ISE 2017 beurs in de Amsterdam RAI was er veel belangstelling voor de nieuwe camera.

Logitech BRIO biedt video-opname, streaming, broadcasting en desktop samenwerkingsmogelijkheden waarmee gebruikers controle hebben over hun visuele omgeving. Bovenop de 4K en 5x zoom, zorgt ondersteuning voor Logitech RightLight 3 met HDR voor betere cameraprestaties onder alle lichtomstandigheden. Van weinig licht tot en met vol zonlicht en met veel contrast en zelfs met tegenlicht. BRIO-gebruikers kunnen aangeven of ze een Field of View (FOV) willen van 65, 78 of 90 graden, zodat ze zeker weten dat de camera focust op het gebied dat ze willen (dat anderen) zien. De geavanceerde lenstechnologie met autofocus van Logitech zorgt voor zeer hoge videokwaliteit met optimale resolutie, snelheid, kleurverloop, kleurbalans en details.

Integratie zakelijke apps

Logitech BRIO werkt met zakelijke applicaties, inclusief Skype for Business en applicaties met een Cisco-certificering. Daarnaast werkt de webcam met alle cloud-videopartners binnen het Logitech Collaboration-programma, zoals BlueJeans, BroadSoft, Vidyo en Zoom.

Prijs en beschikbaarheid

Logitech BRIO is per direct beschikbaar. Zakelijke gebruikers kunnen BRIO aanschaffen via het Logitech Video Collaboration reseller-netwerk of via Logitech.com voor een adviesprijs van 239,- euro.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware, Video
Hardware