Barracuda tweakt Cloud Ready programma
10-02-2017 | door: Witold Kepinski

Barracuda tweakt Cloud Ready programma

Barracuda Networks, lanceert zijn nieuwe Cloud Ready-programma, dat organisaties de mogelijkheid biedt om hun workloads en applicaties op veilige wijze onder te brengen in de cloud. Met elke nieuwe aanschaf van een Barracuda NextGen Firewall of Barracuda Web Application Firewall voor gebruik op locatie, met inbegrip van fysieke en gevirtualiseerde omgevingen, stelt Barracuda een gratis cloud-licentie van 90 dagen beschikbaar voor gebruik van dezelfde oplossingen in Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure (Azure). De door de cloud ondersteunde beveiligingsoplossingen van Barracuda stellen organisaties in staat om hun applicaties en workloads te beschermen met dezelfde functionaliteit en intuïtieve user interface, of ze die nu op locatie of in de cloud inzetten.

Het nieuwe Cloud Ready-programma van Barracuda helpt organisaties om hun applicaties en workloads sneller in de cloud onder te brengen. Hiertoe biedt het proeflicenties van 90 dagen voor het gebruik van zijn oplossingen in Amazon Web Services of Microsoft Azure.

Klanten die een nieuwe Barracuda Web Application Firewall of Barracuda NextGen Firewall aanschaffen voor gebruik op locatie, ontvangen in het kader van het nieuwe programma een cloud-licentie waarmee ze dezelfde oplossing 90 dagen lang kosteloos kunnen inzetten in AWS en Azure. Met het Cloud Ready-programma van Barracuda kunnen organisaties het onderbrengen van hun bestaande of nieuwe workloads in de cloud uitproberen zonder na te hoeven denken over extra beveiligingsmaatregelen.

“De cloud-markt is booming. Kopers van ICT-oplossingen staan echter voor de moeilijke opgave om te voldoen aan de huidige technologische eisen én na te denken over waar hun ICT-omgeving zich over een paar jaar zal bevinden”, zegt BJ Jenkins (foto), de CEO van Barracuda. Ons Cloud Ready-programma vereenvoudigt dit proces voor organisaties. We helpen hen om de juiste beslissingen voor hun onderneming te nemen en stellen hen in staat om proef te draaien met het onderbrengen van nieuwe of bestaande workloads in de cloud met toonaangevende firewall-technologie en applicatiebeveiliging.”

Meer informatie over het Cloud Ready-programma, de eisen en regels voor deelname, is te vinden op cuda.co/cloudready. Dit programma is bedoeld voor klanten van Barracuda en alleen van toepassing op aankopen tijdens de looptijd van het programma.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security