G DATA toont tijdens MWC 2017 nieuwe security toepassingen voor devices
13-02-2017 | door: Redactie

G DATA toont tijdens MWC 2017 nieuwe security toepassingen voor devices

G DATA zal tijdens het MWC 2017 in Barcelona nieuwe manieren demonstreren waarmee iOS- en Android-apparaten en daarmee de privacy van de gebruiken kunnen worden beschermd. G DATA toont ook hoe organisaties MDM-strategieën effectief kunnen implementeren. Mobile World Congress vindt plaats in Barcelona van 27 februari tot 2 maart 2017. G DATA is te vinden in Hal 6, op stand 6B40.

G Data toont het volgende:

Secure Chat voor iOS en Android: G DATA Secure Chat biedt extreem veilige, meervoudig versleutelde chat-communicatie. Het garandeert ook het veilig delen van mediabestanden, zoals foto’s. De app zal binnenkort ook beschikbaar zijn voor iOS.

Uitgebreide VPN-module: iOS-gebruikers profiteren ook van een geïntegreerde functie in G DATA Mobile Internet Security. Gebruikers hoeven geen aparte oplossing aan te schaffen om netwerkverkeer te beveiligen tijdens het surfen via een onbeveiligd netwerk in bijvoorbeeld een hotel of bar. De geïntegreerde VPN-module schakelt automatisch in op de achtergrond wanneer de gebruiker begint te surfen, zijn e-mail checkt of een financiële transactie uitvoert met zijn smartphone of tablet.

Aanval op Internet of Things: met 3.246.284 nieuwe stuks Android-malware komt het totaal van 2016 op een nieuw record. Ten opzichte van 2015 is sprake van een groei van bijna 40% aan nieuwe bedreigingen. Smartphones hebben een onmisbare rol gekregen in het dagelijks leven. Mobiele apparaten worden gebruikt voor online bankieren, berichten versturen en ontvangen, surfen en bellen. Bovendien worden steeds meer smart devices aangestuurd door smartphones en tablets. Beveiligingsexperts van G DATA zullen huidige aanvalsscenario’s tonen waarbij het Internet of Things van consumenten en bedrijven kan worden aangevallen. Hoe kunnen deze risico’s worden ingedamd?

Terug naar nieuws overzicht
Security